9789992710852

Gramatika e gjuhes shqipe: Per shkollen fillore klasat I-VIII (IX) : percaktime, sqarime, dtyra, pergjigje, shembuj : per shkollen fillore, klasat e uleta, te mesme dhe te larta

Zendeli-Daja, Sadulla

ISBN 10: 9992710853
ISBN 13: 9789992710852
Publisher: Botimet Toena
Publication Date: 1998
Binding: Hardcover