9789992773048

Ndermjet Fshatit Dhe Qyteterimit Global: Intergrimi Shoqeror I Te Rinjve Te Zonave Fshatare Ne Dritehijet E Arsimimit Te Mesem Trajtese Sociologjike

;

ISBN 10: 9992773049
ISBN 13: 9789992773048
Publisher: Shtepia Botuese Jerusalem
Publication Date: 2002