Results (1 - 30) of 136
Origins of the Final Solution The Evolution: Browning, Christopher R.

Browning, Christopher R.

Published by University of Nebraska Press

ISBN 10: 0803213271 ISBN 13: 9780803213272

Used

Quantity Available: 1

From: TextbookRush (Grandview Heights, OH, U.S.A.)

Bookseller Rating: 3-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 1.00
Convert Currency
Shipping: US$ 3.99
Within U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: University of Nebraska Press. Book Condition: Acceptable. Ships SAME or NEXT business day. We Ship to APO/FPO addr. Choose EXPEDITED shipping and receive in 2-5 business days within the United States. See our member profile for customer support contact info. We have an easy return policy. Bookseller Inventory # 41156848

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 1.

The Origins of the Final Solution: The: Browning, Christopher R.

Browning, Christopher R.

Published by University of Nebraska Press (2004)

ISBN 10: 0803213271 ISBN 13: 9780803213272

Used Hardcover

Quantity Available: 1

From: Goodwill Industries of NNE (Gorham, ME, U.S.A.)

Bookseller Rating: 4-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 1.00
Convert Currency
Shipping: US$ 3.99
Within U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: University of Nebraska Press, 2004. Hardcover. Book Condition: Good. Most of the books we sell are listed as good condition. These books may have one or a few of the following condition issues; 1) Minimal highlighting 2) Writing on the cover page 3) Light wear on the edges 4) Slight discoloration 5) May be a library book 6) May be missing the dust jacket. However the majority of the books we sell will actually be in very good or like new condition even if the condition is listed as good. We will not sell books that are in anything but good condition or better. Please contact us if you have any question about the book you are interested in. We do sell antique books. The older books may have some condition issue that the other books we sell do not have. The pages, covers and dust jackets may be more worn and may have some small rips and tears. There will not be any missing or loose pages and the covers will noT be falling off or missing. There will not be any mold issues. Please see the specific notes we add for each antique book. Bookseller Inventory # mon0000588414

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 2.

The Origins of the Final Solution: The: Browning, Christopher R.

Browning, Christopher R.

Published by William Heinemann Ltd (2004)

ISBN 10: 0434012270 ISBN 13: 9780434012275

Used Hardcover

Quantity Available: 1

From: Brit Books (Milton Keynes, United Kingdom)

Bookseller Rating: 5-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 2.34
Convert Currency
Shipping: US$ 5.18
From United Kingdom to U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: William Heinemann Ltd, 2004. Hardcover. Book Condition: Used; Good. Bookseller Inventory # 1057661

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 3.

The Origins of the Final Solution: The: Christopher R. Browning

Christopher R. Browning

Published by University of Nebraska Press (2004)

ISBN 10: 0803213271 ISBN 13: 9780803213272

Used

Quantity Available: 1

From: Better World Books: West (Reno, NV, U.S.A.)

Bookseller Rating: 5-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 3.47
Convert Currency
Shipping: FREE
Within U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: University of Nebraska Press, 2004. Book Condition: Fair. N/A. Ships from Reno, NV. Shows definite wear, and perhaps considerable marking on inside. Bookseller Inventory # GRP86029439

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 4.

The Origins of the Final Solution: The: Christopher R. Browning

Christopher R. Browning

Published by University of Nebraska Press (2004)

ISBN 10: 0803213271 ISBN 13: 9780803213272

Used

Quantity Available: 1

From: Better World Books: West (Reno, NV, U.S.A.)

Bookseller Rating: 5-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 3.47
Convert Currency
Shipping: FREE
Within U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: University of Nebraska Press, 2004. Book Condition: Good. N/A. Ships from Reno, NV. Former Library book. Shows some signs of wear, and may have some markings on the inside. Bookseller Inventory # GRP87814129

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 5.

The Origins Of The Final Solution: The: Browning, Christopher

Browning, Christopher

Published by Arrow (2005)

ISBN 10: 0099454823 ISBN 13: 9780099454823

Used Paperback

Quantity Available: 1

From: Brit Books (Milton Keynes, United Kingdom)

Bookseller Rating: 5-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 4.69
Convert Currency
Shipping: US$ 5.18
From United Kingdom to U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: Arrow, 2005. Paperback. Book Condition: Used; Good. Bookseller Inventory # 1060372

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 6.

The Origins of the Final Solution: The: Browning, Christopher R.

Browning, Christopher R.

ISBN 10: 0434012270 ISBN 13: 9780434012275

Used Hardcover

Quantity Available: 1

From: WorldofBooks (Goring-By-Sea, WS, United Kingdom)

Bookseller Rating: 4-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 4.85
Convert Currency
Shipping: US$ 7.14
From United Kingdom to U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: Hardback. Book Condition: Fair. A readable copy of the book which may include some defects such as highlighting and notes. Cover and pages may be creased and show discolouration. Bookseller Inventory # GOR007141737

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 7.

The Origins of the Final Solution: The: Browning, Christopher R.

Browning, Christopher R.

ISBN 10: 0434012270 ISBN 13: 9780434012275

Used Hardcover

Quantity Available: 1

From: WorldofBooks (Goring-By-Sea, WS, United Kingdom)

Bookseller Rating: 4-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 4.85
Convert Currency
Shipping: US$ 7.14
From United Kingdom to U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: Hardback. Book Condition: Good. The book has been read but remains in clean condition. All pages are intact and the cover is intact. Some minor wear to the spine. Bookseller Inventory # GOR006691707

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 8.

The Origins Of The Final Solution: The: Browning, Christopher

Browning, Christopher

ISBN 10: 0099454823 ISBN 13: 9780099454823

Used Paperback

Quantity Available: 1

From: WorldofBooks (Goring-By-Sea, WS, United Kingdom)

Bookseller Rating: 4-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 4.94
Convert Currency
Shipping: US$ 7.14
From United Kingdom to U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: Paperback. Book Condition: Fair. A readable copy of the book which may include some defects such as highlighting and notes. Cover and pages may be creased and show discolouration. Bookseller Inventory # GOR003022689

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 9.

The Origins of the Final Solution: The: Browning, Christopher R.

Browning, Christopher R.

Published by University of Nebraska Press (2004)

ISBN 10: 0803213271 ISBN 13: 9780803213272

Used Hardcover

Quantity Available: 1

From: Book Deals (Lewiston, NY, U.S.A.)

Bookseller Rating: 4-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 4.97
Convert Currency
Shipping: FREE
Within U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: University of Nebraska Press, 2004. Book Condition: Used. This Book is in Good Condition. Clean Copy With Light Amount of Wear. 100% Guaranteed. Summary: An authoritative analysis of the development of the Nazi persecution and genocide of European Jewry. Bookseller Inventory # ABE_book_usedgood_0803213271

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 10.

Browning, Christopher R.

Published by William Heinemann Ltd, U.S.A. (2004)

ISBN 10: 0434012270 ISBN 13: 9780434012275

Used First Edition

Quantity Available: 1

From: Better Book Getter (New York, NY, U.S.A.)

Bookseller Rating: 4-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 5.00
Convert Currency
Shipping: US$ 5.00
Within U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: William Heinemann Ltd, U.S.A., 2004. Hardcofer. Book Condition: Near Fine. Dust Jacket Condition: Near Fine. First Impression. XIV 616pp. Bookseller Inventory # 202683

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 11.

Browning, Christopher R.; Matthaus, Jurgen

Published by University of Nebraska Press

Used

Quantity Available: 1

From: Lucky's Textbooks (Garland, TX, U.S.A.)

Bookseller Rating: 4-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 5.56
Convert Currency
Shipping: US$ 3.99
Within U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: University of Nebraska Press. Book Condition: Good. B000FA4VC8 Used good or better, we ship best copy available! Book Only. Expedited shipping is 2-6 business days after shipment, standard is 4-14 business days after shipment. Used items do not include access codes, cd's or other accessories, regardless of what is stated in item title. If you need to guarantee that these items are included, please purchase a brand new copy. Bookseller Inventory # ZB000FA4VC8Z3

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 12.

Origins of the Final Solution: The Evolution: Christopher R. Browning

Christopher R. Browning

Published by Arrow Books (2005)

ISBN 10: 0099454823 ISBN 13: 9780099454823

Used

Quantity Available: 1

From: Better World Books Ltd (Dunfermline, United Kingdom)

Bookseller Rating: 5-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 5.56
Convert Currency
Shipping: US$ 4.35
From United Kingdom to U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: Arrow Books, 2005. Book Condition: Good. N/A. Ships from the UK. Former Library book. Shows some signs of wear, and may have some markings on the inside. Bookseller Inventory # GRP18405793

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 13.

The Origins of the Final Solution: The: Browning, Christopher R.

Browning, Christopher R.

Published by William Heinemann, London (2004)

ISBN 10: 0434012270 ISBN 13: 9780434012275

Used Hardcover

Quantity Available: 6

From: Henry Hollander, Bookseller (San Francisco, CA, U.S.A.)

Bookseller Rating: 4-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 5.95
Convert Currency
Shipping: US$ 4.00
Within U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: William Heinemann, London, 2004. Hardbound. Book Condition: Very Good. Octavo ion dust jacket, xiv, 616 pp., two charts, three maps, notes, bibliography, index With contributions by Jürgen Matthäus. Bookseller Inventory # 33303

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 14.

The Origins of the Final Solution: The: Browning, Christopher R.;Matthaus,

Browning, Christopher R.;Matthaus, Jurgen

Published by University of Nebraska Press, Lincoln, NE, U.S.A. (2004)

ISBN 10: 0803213271 ISBN 13: 9780803213272

Used Hardcover First Edition

Quantity Available: 1

From: Lew Dabe Books (Ormond Beach, FL, U.S.A.)

Bookseller Rating: 5-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 7.00
Convert Currency
Shipping: US$ 3.99
Within U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: University of Nebraska Press, Lincoln, NE, U.S.A., 2004. Hard Cover. Book Condition: Fair. Dust Jacket Condition: Fine. 1st Edition, 1st Printing. With 615pp and no defects. No price clip or remainder mark. Size: 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. No Writing or Other Marks. Good Packing, Fast Shipping. Bookseller Inventory # 043058

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 15.

Origins of the Final Solution: Browning

Browning

Published by University of Nebraska Press (2004)

ISBN 10: 0803259794 ISBN 13: 9780803259799

Used

Quantity Available: 3

From: textbooksNow (Westchester, IL, U.S.A.)

Bookseller Rating: 4-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 7.60
Convert Currency
Shipping: US$ 3.99
Within U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: University of Nebraska Press, 2004. Book Condition: Used. BOOK CONDITION: Used books will have varying degrees of wear, highlighting, and notations. Access codes & supplemental materials may not be included. Inventory is subject to prior sale. SHIPPING: Only Standard shipping to PO Boxes. We are not able to ship to APO/FPOs or Internationally. Orders are shipped from Illinois. Bookseller Inventory # 5248960U2

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 16.

Comprehensive History of the Holocaust The Origins: Christopher R. Browning

Item Description: Book Condition: Good. Book Condition: Good. Bookseller Inventory # 97808032132724.0

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 17.

Browning, Christopher R.; Matthaus, Jurgen

Published by University of Nebraska Press, Lincoln NE (2004)

ISBN 10: 0803213271 ISBN 13: 9780803213272

Used Hardcover

Quantity Available: 1

From: Pam's Fine Books (Portland, OR, U.S.A.)

Bookseller Rating: 5-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 7.95
Convert Currency
Shipping: US$ 4.50
Within U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: University of Nebraska Press, Lincoln NE, 2004. Hardcover. Book Condition: Good. Dust Jacket Condition: Very Good. 8vo - over 7¾ - 9¾" tall. Illustrated with maps and charts. Spine is a little slanted and covers are a bit bowed, otherwise very good. Bibliography, end notes, index. Bookseller Inventory # 055360

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 18.

Browning Christopher

Published by Univ of Nebraska (2004)

Used Hardcover

Quantity Available: 1

From: Schoen Books (South Deerfield, MA, U.S.A.)

Bookseller Rating: 4-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 8.00
Convert Currency
Shipping: US$ 5.50
Within U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: Univ of Nebraska, 2004. Hardback & DJ. Book Condition: Very good. 615 pages dj torn. Bookseller Inventory # 262282

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 19.

The Origins of the Final Solution: The: Browning, Christopher R.

Browning, Christopher R.

Published by William Heinemann Ltd (2004)

ISBN 10: 0434012270 ISBN 13: 9780434012275

Used Hardcover First Edition

Quantity Available: 1

From: Books End (Syracuse, NY, U.S.A.)

Bookseller Rating: 4-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 9.00
Convert Currency
Shipping: US$ 4.50
Within U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: William Heinemann Ltd, 2004. Hardcover. Book Condition: Very Good+. Dust Jacket Condition: Very Good+. First Edition; First Printing. 9.21 X 6.38 X 2.28 inches. Bookseller Inventory # 318893

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 20.

The Origins of the Final Solution: The: Browning, Christopher R.

Browning, Christopher R.

Published by University of Nebraska Press, Lincoln (2004)

ISBN 10: 0803213271 ISBN 13: 9780803213272

Used Hardcover

Quantity Available: 1

From: Browse Awhile Books (Tipp City, OH, U.S.A.)

Bookseller Rating: 4-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 9.00
Convert Currency
Shipping: US$ 5.00
Within U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: University of Nebraska Press, Lincoln, 2004. Hard Cover. Book Condition: Near Fine. Dust Jacket Condition: DJ Near Fine. BCE. Thick Large Octavo. 616pp. Bookseller Inventory # 01088335

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 21.

The Origins of the Final Solution: The: Christopher R. Browning
Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 9.93
Convert Currency
Shipping: FREE
Within U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: Bison Books, 2004. Book Condition: Very Good. N/A. Ships from Reno, NV. Former Library book. Great condition for a used book! Minimal wear. Bookseller Inventory # GRP88493360

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 22.

The Origins Of The Final Solution: Christopher Browning

Christopher Browning

Published by Random House (2005)

ISBN 10: 0099454823 ISBN 13: 9780099454823

New

Quantity Available: 10

From: Books2Anywhere (Fairford, GLOS, United Kingdom)

Bookseller Rating: 5-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 9.94
Convert Currency
Shipping: US$ 13.14
From United Kingdom to U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: Random House, 2005. PAP. Book Condition: New. New Book. Shipped from UK in 4 to 14 days. Established seller since 2000. Bookseller Inventory # F4-9780099454823

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 23.

The Origins of the Final Solution: The: Christopher R. Browning

Christopher R. Browning

Published by Bison Books (2004)

ISBN 10: 0803259794 ISBN 13: 9780803259799

Used

Quantity Available: 1

From: Better World Books (Mishawaka, IN, U.S.A.)

Bookseller Rating: 5-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 9.94
Convert Currency
Shipping: FREE
Within U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: Bison Books, 2004. Book Condition: Good. N/A. Shows some signs of wear, and may have some markings on the inside. Bookseller Inventory # GRP2802104

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 24.

THE ORIGINS OF THE FINAL SOLUTION; THE: Browning, Christopher R.

Browning, Christopher R.

Published by University of Nebraska Press, Lincoln (2004)

ISBN 10: 0803213271 ISBN 13: 9780803213272

Used Hardcover

Quantity Available: 1

From: Artis Books & Antiques (Calumet, MI, U.S.A.)

Bookseller Rating: 5-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 9.95
Convert Currency
Shipping: US$ 3.95
Within U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: University of Nebraska Press, Lincoln, 2004. Hard Cover. Book Condition: Fine. Dust Jacket Condition: Fine Dust Jacket. (14)615pp. Endnotes. Index. No price on dj flap. Size: 8vo - over 7¾ - 9¾" Tall. WW2. Bookseller Inventory # 076473

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 25.

Origins Of The Final Solution The Evolut: Christophe Browning

Christophe Browning

Published by UNIVERSITY OF NEBRASKA PRESS (2004)

ISBN 10: 0803213271 ISBN 13: 9780803213272

Used Hardcover

Quantity Available: 1

From: Powell's Books (Portland, OR, U.S.A.)

Bookseller Rating: 4-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 9.95
Convert Currency
Shipping: US$ 4.49
Within U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: UNIVERSITY OF NEBRASKA PRESS, 2004. Hardcover. Book Condition: Fair. Dust Jacket Condition: Fair. HARDCOVER Legendary independent bookstore online since 1994. Reliable customer service and no-hassle return policy. Used. Book: USED, Fair. Dust Jacket: Fair. Bookseller Inventory # 01978080321327212. Bookseller Inventory # 01978080321327212

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 26.

The Origins of the Final Solution: The: Browning, Christopher R.

Browning, Christopher R.

Published by Univ of Nebraska Press, Lincoln, Nebraska, U.S.A. (2004)

ISBN 10: 0803213271 ISBN 13: 9780803213272

Used Hardcover First Edition

Quantity Available: 1

From: LLANERCH BOOKS (Havertown, PA, U.S.A.)

Bookseller Rating: 5-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 10.00
Convert Currency
Shipping: US$ 4.00
Within U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: Univ of Nebraska Press, Lincoln, Nebraska, U.S.A., 2004. Boards. Book Condition: Fine. Dust Jacket Condition: Fine. First Edition. 8vo - over 7¾" - 9¾" tall. A fine copy in fine dust jacket. From the "Comprehensive History of the Holocaust" series. 615 pages inc. notes, bibliography and index. Bookseller Inventory # 003081

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 27.

Browning, Christopher R.

Published by University of Nebraska Press, (2004)

ISBN 10: 0803213271 ISBN 13: 9780803213272

Used Hardcover

Quantity Available: 1

From: Nelson & Nelson, Booksellers (Trenton, SC, U.S.A.)

Bookseller Rating: 5-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 10.00
Convert Currency
Shipping: US$ 4.00
Within U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: University of Nebraska Press, 2004. Hardcover. Book Condition: VG. Dust Jacket Condition: No Dust Jacket. Thick hardback with minor cover shelfwear; previous owner's name in ink on front endpaper. Hinges sound, uncracked; pages tight, clean. Lacks DJ. Not library discard. ; Bookseller Inventory # 45332

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 28.

The Origins of the Final Solution: The: Christopher Browning

Christopher Browning

Published by Cornerstone

ISBN 10: 0099454823 ISBN 13: 9780099454823

New Paperback

Quantity Available: 4

From: THE SAINT BOOKSTORE (Southport, United Kingdom)

Bookseller Rating: 5-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 10.18
Convert Currency
Shipping: US$ 8.54
From United Kingdom to U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: Cornerstone. Paperback. Book Condition: new. BRAND NEW, The Origins of the Final Solution: The Evolution of Nazi Jewish Policy September 1939-March 1942, Christopher Browning, The Origins of the Final Solution is the most detailed, careful, and comprehensive analysis to date of the descent of the Nazi persecution of the Jews into mass murder: the Holocaust. Arguing that genocide was not a preconceived plan but rather a discovered possibility, Christopher Browning explains how Hitler's decision to murder the Jews en masse emerged in stages and by a process of elimination that gradually foreclosed plans for their expulsion from Europe. Only in the interval between late September and late October 1941 did the desire to "remove" the Jews intersect with the discovery of acceptable means of killing them on a large scale and with the euphoria of expected victory in Russia, all of which followed on from two years of 'race war' and 'racial imperialism' in eastern Europe that prepared 'ordinary Germans' for this fateful task. Bookseller Inventory # B9780099454823

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 29.

The Origins of the Final Solution: The: Browning, Christopher R.

Browning, Christopher R.

Published by Bison Books (2007)

ISBN 10: 0803259794 ISBN 13: 9780803259799

Used Softcover

Quantity Available: 1

From: Book Deals (Lewiston, NY, U.S.A.)

Bookseller Rating: 4-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 11.57
Convert Currency
Shipping: FREE
Within U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: Bison Books, 2007. Book Condition: Used. This Book is in Good Condition. Clean Copy With Light Amount of Wear. 100% Guaranteed. Summary: "With his characteristically meticulous research and reasoning, Browning has written what will quickly become a classic in Holocaust studies." Journal of Interdisciplinary History. Bookseller Inventory # ABE_book_usedgood_0803259794

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 30.

Condition

Binding

Collectible Attributes

Free Shipping

Bookseller Location

  • All Locations

Bookseller Rating

Results (1 - 30) of 136