Premis d'Honor Lluís Carulla: Orfeó Català, Raimon, Joan Fuster i Ortells, VilaWeb, Josep Maria Ainaud de Lasarte, Joan Ainaud de Lasarte (Catalan Edition)

0 avg rating
( 0 ratings by Goodreads )
 
9781232732532: Premis d'Honor Lluís Carulla: Orfeó Català, Raimon, Joan Fuster i Ortells, VilaWeb, Josep Maria Ainaud de Lasarte, Joan Ainaud de Lasarte (Catalan Edition)
View all copies of this ISBN edition:
 
 

Font: Wikipedia. Pàgines: 49. Capítols: Orfeó Català, Raimon, Joan Fuster i Ortells, VilaWeb, Josep Maria Ainaud de Lasarte, Joan Ainaud de Lasarte, Joan Triadú i Font, Bonaventura Gassol i Rovira, Col·lecció Clàssics del Cristianisme, Joan Coromines i Vigneaux, Acció Cultural del País Valencià, Jordi Savall i Bernadet, Antoni Bassas i Onieva, Avel·lí Artís-Gener, Josep Maria Àlvarez Suàrez, Miquel Coll i Alentorn, Escolania de Montserrat, Ramon Folch i Guillèn, Obra Cultural Balear, Josep Benet i Morell, Òmnium Cultural, Teatre Lliure, La Bressola, Ramon Sugranyes i de Franch, Eliseu Climent i Corberà, Centre Excursionista de Catalunya, Oriol Martorell i Codina, Antoni Maria Badia i Margarit, Museu del Joguet de Catalunya, Pere Casaldàliga i Pla, Centre de Lectura de Reus, Josep Trueta i Raspall, Serra d'Or, Francesc Candel Tortajada, Carme Ruscalleda i Serra, Premi d'Honor Lluís Carulla, Federació Llull, Josep Laporte i Salas, Enric Casassas i Simó, Josep Amat i Girbau, Fundació puntCat, Andreu Alfaro i Hernández, Universitat Catalana d'Estiu, Centre d'Informació i Documentació Internacionals a Barcelona, El Temps, Pilar Malla Escofet, Dagoll Dagom, Orfeó Lleidatà, Comunitat cistercenca de Santa Maria de Vallbona de les Monges, Festival Internacional de Música de Cantonigròs, Arrels, Joan Font i Fabregó. Extracte: L'Orfeó Català és una societat coral fundada l'any 1891 per Lluís Millet i Amadeu Vives i va ser un orfeó capdavanter dins el panorama musical català. En el seu desenvolupament arribà a ser un referent cultural fonamental en el panorama musical català del segle XX pel foment de la música catalana, així com per fer conèixer les grans obres del repertori coral universal. Com a entitat l'Orfeó Català posà les bases per instaurar un moviment musical català a través de la creació de la Revista Musical Catalana (1904-1936), la Festa de la Música Catalana (1904) i la construcció d'un auditori propi: El Palau de la Música Catalana (1908), instruments necessa...

"synopsis" may belong to another edition of this title.

(No Available Copies)

Search Books:Create a Want

If you know the book but cannot find it on AbeBooks, we can automatically search for it on your behalf as new inventory is added. If it is added to AbeBooks by one of our member booksellers, we will notify you!

Create a Want