Vescomtes: Vescomtes britānics, Vescomtes catalans, Vescomtes de Bearn, Hugh Trenchard, Bernard Law Montgomery, Andrew Browne Cunningham (Catalan Edition)

0 avg rating
( 0 ratings by Goodreads )
 
9781232738084: Vescomtes: Vescomtes britānics, Vescomtes catalans, Vescomtes de Bearn, Hugh Trenchard, Bernard Law Montgomery, Andrew Browne Cunningham (Catalan Edition)
View all copies of this ISBN edition:
 
 

Font: Wikipedia. Pàgines: 62. Capítols: Vescomtes britànics, Vescomtes catalans, Vescomtes de Bearn, Hugh Trenchard, Bernard Law Montgomery, Andrew Browne Cunningham, Alan Brooke, Enric IV de França, William Slim, Charles Portal, Charles de Foucauld, Lluís XIII de França, Francis Bacon, Roger Bernat III de Foix, Gastó IV de Foix, Quintin Hogg, Joana III de Navarra, Gastó I de Foix, Henry John Temple, Gastó III de Foix, Caterina I de Navarra, Maria Miquela del Santíssim Sagrament, Guillem Ramon I de Montcada i de Bearn, Cèntul V de Bearn, Joan I de Foix, Enric II de Navarra, Ramon de Perellós, Francesc I de Navarra, Talesa d'Aragó, Mateu I de Foix, Arquimbald de Foix, Maria de Bearn, Gastó II de Foix, William Lamb, Guillem II de Montcada i de Bearn, Isabel de Foix, Gastó IV de Bearn, Cèntul IV de Bearn, Guillem I de Montcada i de Bearn, Gastó VII de Montcada i de Bearn, Arnau I de Castellbó, Cèntul VI de Bearn, Gastó VI de Bearn, Gastó V de Bearn, Gastó III de Bearn, Joana d'Urgell, Gastó II de Bearn, Galceran Galceran de Pinós-Fenollet, Bernat I de Claramunt, Miró I d'Urgell, Ramon d'Empúries, Vescomte del Bruch. Extracte: El Mariscal de la Reial Força Aèria Hugh Montague Trenchard, 1r Vescomte Trenchard GCB OM GCVO DSO, (3 de febrer de 1873 - 10 de febrer de 1956) va ser un oficial britànic instrumental en l'establiment de la Reial Força Aèria. Ha estat descrit com el Pare de la Reial Força Aèria. Durant els seus anys de formació, Trenchard fou acadèmicament un alumne més, només aconseguint els mínims establerts per rebre el nomenament com a oficial de l'Exèrcit Britànic. Com a jove oficial d'infanteria, Trenchard serví a l'Índia i, amb l'esclat de la Guerra Bòer, es presentà voluntari per servir a Sud-àfrica. Mentre que lluitava amb els Boers, va resultar greument ferit i, de resultes de la ferida, perdé un pulmó, resultà parcialment paralitzat i tornà al Regne Unit. Seguint els consells dels metges, viatjà fins a Suïssa per recuperar-se. Després de la seva re...

"synopsis" may belong to another edition of this title.

(No Available Copies)

Search Books:Create a Want

If you know the book but cannot find it on AbeBooks, we can automatically search for it on your behalf as new inventory is added. If it is added to AbeBooks by one of our member booksellers, we will notify you!

Create a Want