Eines d'escriptura: Paper, Llibre, Llapis, Ploma estilogrāfica, Cartrķ ondulat, Aviķ de paper, Maquineta de fer punta, ISO 216 (Catalan Edition)

0 avg rating
( 0 ratings by Goodreads )
 
9781232743767: Eines d'escriptura: Paper, Llibre, Llapis, Ploma estilogrāfica, Cartrķ ondulat, Aviķ de paper, Maquineta de fer punta, ISO 216 (Catalan Edition)

Font: Wikipedia. Pàgines: 49. Capítols: Paper, Llibre, Llapis, Ploma estilogràfica, Cartró ondulat, Avió de paper, Maquineta de fer punta, ISO 216, Cartutx de tinta, Retolador tècnic, Tinta compatible, Paper de vàter, Folioscopi, Tinter, Paper de calc, Mida de paper, Goma d'esborrar, Portamines, Ramon Romaní i Puigdengolas, Paper carbó, Bolígraf, Origami, Pergamí, Càlam, Faber-Castell, Paper maixé, Confeti, Paper mil·limetrat, Bitllet, Vitel·la, Fanal de paper, Bic, Cartolina, Paper de vidre, Grafium, Filtre de cafè, Clarió, Llista de tipus de paper, Sac de paper, Washi, Marcador fluorescent, Cartapesta, Paper de filtre, Llibre desplegable, Filigrana, Barqueta de paper, Tòner, Paper d'estrassa, Verjurat, Pinzell, Paper vegetal. Extracte: Exemple de l'interior d'un llibre Exemplar original de la Bíblia de Gutenberg Llibres antics a la biblioteca de Merton College (Universitat d'Oxford, Regne Unit).Un llibre és una obra impresa o manuscrita no periòdica que consta d'una sèrie de fulls de paper (si és pergamí o vitel·la es parla de còdex), cosida o enquadernada de manera que es reuneix en un volum. Segons la definició de la UNESCO ha de tenir 49 pàgines o més, sense comptar les cobertes. Un llibre pot tractar sobre qualsevol tema. Un llibre és també cadascuna de les parts de l'obra en els codis i lleis d'una gran extensió. També s'anomena llibre tota obra independent, tot fent abstracció de la concreció física formal. Un llibre és una col·lecció d'un o més treballs escrits, usualment imprès en paper i cobert amb tapes per protegir-lo i organitzar el material imprès. Sintèticament, es pot dir que el llibre neix com a imitació del còdex, però en paper en comptes de pergamí. És arran de la impremta que el llibre va anar atenyent la majoria de trets que li són característics i que alhora el distingeixen del còdex. Avui dia, tanmateix, aquesta definició no queda circumscrita al món imprès o dels suports físics, donada l'aparició i pujada dels nous formats documentals i...

"synopsis" may belong to another edition of this title.

(No Available Copies)

Search Books:Create a Want

If you know the book but cannot find it on AbeBooks, we can automatically search for it on your behalf as new inventory is added. If it is added to AbeBooks by one of our member booksellers, we will notify you!

Create a Want