Entitats de París: Comunitats i instituts de perfecció catòlics fundats a París, Museus de París, Grand Palais (Catalan Edition)

0 avg rating
( 0 ratings by Goodreads )
 
9781232746607: Entitats de París: Comunitats i instituts de perfecció catòlics fundats a París, Museus de París, Grand Palais (Catalan Edition)
View all copies of this ISBN edition:
 
 

Font: Wikipedia. Pàgines: 35. Capítols: Comunitats i instituts de perfecció catòlics fundats a París, Museus de París, Grand Palais, Paris Saint-Germain Football Club, Centre Georges Pompidou, Conservatoire de Paris, Académie Julian, Congregació de l'Esperit Sant, Orde de Santa Úrsula, Académie Colarossi, Académie des Beaux-Arts de l'Institut de France, Petit Palais, Benedictines de l'Adoració Perpètua del Santíssim Sagrament, Els Invàlids, Saló de París, Muséum national d'histoire naturelle, Companyia dels Sacerdots de Sant Sulpici, Confraria dels Germans Sabaters de Sant Crispí, Stade Français Football, Societat del Sagrat Cor de Jesús, Congregació del Santíssim Sagrament, Musée national du Moyen Âge, Universitat de París, Oratori de Jesús, Termes de Cluny, Museu Picasso de París, Acadèmia Ranson, Institut de recherche et coordination acoustique/musique, Salon des Refusés, La Sorbona, Institut del Món Àrab, Serventes del Santíssim Sagrament, Museu Jacquemart-André, Musée de la musique, Orquestra de París, École Nationale Supérieure des Beaux-Arts, Galeria Louise Leiris, Institut international bouddhique, Casal de Catalunya de París, Museu Rodin, Argonaute, Museu Grévin. Extracte: , Vista del conjunt monumental format pel el Grand Palais, el Petit Palais i el Pont Alexandre III, des de la torre Eiffel.El Grand Palais des Beaux-Arts, també anomenat Grand Palais des Champs-Elysées i popularment conegut com Grand Palais, és un edifici singular de la ciutat de París, situat als Camps Elisis, en el 8è arrondissement, conformant un entorn monumental de forma conjunta amb el Petit Palais i el Pont Alexandre III. El Grand Palais va començar a construir-se el 1897 per allotjar l'Exposició Universal de 1900, celebrada entre el 15 d'abril i el 12 de novembre del mateix any. Fou un complex procés de gestació en el qual van participar diversos arquitectes, i s'ubicà en el mateix lloc on s'emplaçava el Palau de la Indústria, edifici construït per a l'Exposició Universal de ...

"synopsis" may belong to another edition of this title.

(No Available Copies)

Search Books:Create a Want

If you know the book but cannot find it on AbeBooks, we can automatically search for it on your behalf as new inventory is added. If it is added to AbeBooks by one of our member booksellers, we will notify you!

Create a Want