Orde de Sant Agustí: Frares agustinians, Martí Luter, Convent de Sant Agustí, Gregor Mendel, Monestir de Brou, Monges agustinianes (Catalan Edition)

0 avg rating
( 0 ratings by Goodreads )
 
9781232753193: Orde de Sant Agustí: Frares agustinians, Martí Luter, Convent de Sant Agustí, Gregor Mendel, Monestir de Brou, Monges agustinianes (Catalan Edition)

Font: Wikipedia. Pàgines: 32. Capítols: Frares agustinians, Martí Luter, Convent de Sant Agustí, Gregor Mendel, Monestir de Brou, Monges agustinianes, Tomás de Villanueva, Convent de Sant Agustí Vell, Joan de Sahagún, Alonso de Orozco, Andrés Díaz, Nicolau de Tolentino, Església de Sant Agustí Nou, Eugeni IV, Fray Luis de León, Prebostat de Berchtesgaden, Maurici Proeta, Pedro Manrique, Gaspar de Molina y Oviedo, Gonçalo de Lagos, Gabino Olaso Zabala, Santa Anna de Montornès, Tomé de Jesús, Frederic de Ratisbona, Beat Guillem de Tolosa, Convent de San Nicolás de Tolentino d'Actopan, Gaspar Sala i Berart, Monestir de San Millán de Yuso. Extracte: Martí Luter (Eisleben 10 de novembre, 1483 - 18 de febrer, 1546) va ser un teòleg, frare catòlic de l'Orde de Sant Agustí i reformador religiós alemany; en les seves ensenyances es va inspirar la Reforma Protestant. Va inaugurar la doctrina teològica i cultural anomenada luterana i va influir en les altres tradicions protestants. La seva exhortació perquè l'Església tornés als ensenyaments de la Bíblia va impulsar la transformació del cristianisme i va provocar la Contrareforma, com es coneix la reacció de l'Església Catòlica Romana enfront de la Reforma protestant. Les seves contribucions a la civilització occidental van anar més enllà de l'àmbit religiós, ja que les seves traduccions de la Bíblia van ajudar a desenvolupar una versió estàndard de la llengua alemanya i es van convertir en un model en l'art de la traducció. El seu matrimoni amb Caterina Bora el 13 de juny de 1525 va iniciar un moviment de suport al matrimoni sacerdotal dins de molts corrents cristians. La casa de Luter, on va viure entre els 14 i 17 anys mentre assistia a una escola privada a EisenachFill de Hans i Margarette Luter, Martí va néixer el 10 de novembre de 1483 a Eisleben (Alemanya), i va ser batejat el dia que se celebrava la festivitat de Sant Martí de Tours. El 1484 la seva família es va traslladar a Mansfeld, on el seu pare dirigia divers...

"synopsis" may belong to another edition of this title.

(No Available Copies)

Search Books:Create a Want

If you know the book but cannot find it on AbeBooks, we can automatically search for it on your behalf as new inventory is added. If it is added to AbeBooks by one of our member booksellers, we will notify you!

Create a Want