Sants de l'Ómbit catalanoparlant: Sants catalans, Sants de la Franja de Ponent, Sants valencians, Francesc Xavier ButinyÓ i Hospital (Catalan Edition)

0 avg rating
( 0 ratings by Goodreads )
 
9781232755951: Sants de l'Ómbit catalanoparlant: Sants catalans, Sants de la Franja de Ponent, Sants valencians, Francesc Xavier ButinyÓ i Hospital (Catalan Edition)

Font: Wikipedia. Pàgines: 33. Capítols: Sants catalans, Sants de la Franja de Ponent, Sants valencians, Francesc Xavier Butinyà i Hospital, Josep Maria Vilaseca i Aguilera, Emeri de Banyoles, Francesc de Borja, Ramon de Penyafort, Joan d'Organyà, Maria Anna Mogas i Fontcoberta, Ramon Nonat, Agobard de Lió, Alfons Arimany i Ferrer, Josep de Calassanç, Pere Claver i Sobocano, Pietat de la Creu Ortiz, Vicenç de Paül, Bernat, Gràcia i Maria d'Alzira, Josep Tous i Soler, Magdalena Aulina i Saurina, Josep Manyanet i Vives, Anna Maria Janer i Anglarill, Lluís d'Amigó i Ferrer, Pasqual Bailón, Guillem Rovirosa i Albet, Ramon de Roda, Josepa de Santa Agnès, Maria Ràfols, Gonçal Vinyes i Massip, Benito Latras y Loriz, Saturnina Jassà i Fontcuberta, Ramon Folc de Cardona, Isarn de Sant Víctor, Agatàngel de Roma, Joan Bonal Gràcia, Josepa Naval i Girbés, Isabel Ventosa i Roig, Maurici Proeta, Jaume Hilari Barbal, Sotera de Palamós, Domènec Castellet, Rosa Ojeda i Creus, Corona d'Elx, Jacint Orfanell, Santa Calamanda, Agatòclia, Antoni Perulles i Estivill, Isabel Calduch i Rovira, Arnau Serra i companys màrtirs de Tunis, Ponç de Roda, Francesc Castelló i Aleu, Adelfa Soro. Extracte: Francesc Xavier Butinyà i Hospital (Banyoles, 16 d'abril de 1834 - Tarragona, 18 desembre de 1899) va ser un professor, escriptor, fundador i missioner jesuïta català. La seva família regentava un establiment d'una indústria tradicional, la de corders, ofici que exercia a Banyoles des que s'hi havia establert, procedent de Catalunya Nord, a començaments del segle XVIII. Ell n'era l'hereu, però als vint anys va ingressar a la Companyia de Jesús. El 24 d'octubre de 1854 va entrar a la casa de Loyola (Azpeitia, Guipúscoa) on va començar els seus primers anys de formació com a jesuïta. Després d'un període d'exili a Mallorca degut al fort corrent anticlerical que existia en aquell temps a la península ibèrica, torna a Loyola per continuar els estudis de teologia i filosofia. En acabar el curs del 185...

"synopsis" may belong to another edition of this title.

(No Available Copies)

Search Books:Create a Want

If you know the book but cannot find it on AbeBooks, we can automatically search for it on your behalf as new inventory is added. If it is added to AbeBooks by one of our member booksellers, we will notify you!

Create a Want