Dinastia Zhou: Estats xinesos antics, Persones de la Dinastia Zhou, Confuci, Estat de Qin, Shen, Zhuangzi, Fan Li, Shu, Estat de Zhao, Ruo (Catalan Edition)

0 avg rating
( 0 ratings by Goodreads )
 
9781232765806: Dinastia Zhou: Estats xinesos antics, Persones de la Dinastia Zhou, Confuci, Estat de Qin, Shen, Zhuangzi, Fan Li, Shu, Estat de Zhao, Ruo (Catalan Edition)

Font: Wikipedia. Pàgines: 29. Capítols: Estats xinesos antics, Persones de la Dinastia Zhou, Confuci, Estat de Qin, Shen, Zhuangzi, Fan Li, Shu, Estat de Zhao, Ruo, Estat de Chu, Rei Wuling de Zhao, Zhang Yi, Estat de Han, Estat de Jin, Zheng, Liao, Su Qin, Wei, Liang, Shu Du de Cai, Quan, Pi, Lu, Tian Ji, Wu Zixu, Shen Dao, Projecte de Cronologia Xia Shang Zhou, Estat de Yan, Batalla de Muye, Rei Xuan de Zhou, Qu Yuan, Estat de Ba, Batalla de Boju, Zou, Xian de Zhao, Guo Oriental, Set regnes combatents, Ji Ping, Lü, Batalla de Yique, Deng, Zhongshan, Bo Pi, Escola de Diplomàcia, Regència Gonghe, Cheng Dechen, Primer Ministre de Chu, Batalla de Bi, Lu Ban, Marquès Wen de Jin, Youbo de Cao, Tian Dan, Dama de Yue, Ou Yezi, Zhou de l'Oest, Feizi. Extracte: Kongzi o Kong Fuzi, llatinitzat com a Confuci (en pinyin Kǒng Zǐ, 孔子 o Kǒng Fūzǐ, 孔夫子; en Wade-Giles K'ung-fu-tzu, "Mestre Kong") (segons la tradició: 28 de setembre del 551 aC - 479 aC) fou un personatge cabdal dintre de la cultura xinesa i de l'Àsia oriental en general. A partir dels seus ensenyaments es forma el confucianisme, molt posterior a ell, i que influirà durant vint segles el pensament de l'Extrem Orient. De la vida de Confuci no en sabem pràcticament res del cert, excepte que pertanyia a una família de nobles terratinents de la classe més baixa anomenada shi i que formava part del comité social del lletrat, de l'estat de Lu. La paraula shi adquiriria posteriorment el significat de lletrat. La primera biografia va ser redactada per Sima Qian (c.145 -c 86 ac), tres segles després de la mort del Mestre, i conté molts elements llegendaris. Els Vestigis sagrats de la vida de Confuci, dos rotlles dels segles XVI i XVII, reprodueixen en forma canònica aquesta llegenda daurada. Va viure a finals del segle VI aC. Nascut a la localitat de Qufu. La seva vida va transcórrer durant el període anomenat "Primaveres i Tardors" (春秋) que es caracteritza pel fraccionament del poder polític en diferents regnes. Confuci ...

"synopsis" may belong to another edition of this title.

(No Available Copies)

Search Books:Create a Want

If you know the book but cannot find it on AbeBooks, we can automatically search for it on your behalf as new inventory is added. If it is added to AbeBooks by one of our member booksellers, we will notify you!

Create a Want