Cultura de l'Alt Penedès: Cultura de Vilafranca del Penedès, Esport a l'Alt Penedès, Gastronomia del Penedès i el Garraf (Catalan Edition)

0 avg rating
( 0 ratings by Goodreads )
 
9781232768463: Cultura de l'Alt Penedès: Cultura de Vilafranca del Penedès, Esport a l'Alt Penedès, Gastronomia del Penedès i el Garraf (Catalan Edition)

Font: Wikipedia. Pàgines: 25. Capítols: Cultura de Vilafranca del Penedès, Esport a l'Alt Penedès, Gastronomia del Penedès i el Garraf, Castellers de Vilafranca, Festa Major de Vilafranca del Penedès, Ball de les Gitanes de Vilafranca del Penedès, Ball de Diables de Vilafranca, Els Escolans, Núria Cabanillas Provencio, Xató, Rossejat, Adolfo Vázquez Humasqué, Eina, Antitank, Santi Carda i Torner, Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, Diada de Tots Sants 2010, Orelletes, Temporada 2008-2009 del Club Esportiu Noia, Drac de Vilafranca, Jordi Bargalló i Poch, Temporada 2007-2008 del Club Esportiu Noia, Temporada 2008-2009 del Club Patí Vilafranca, Pedro Gil Gómez, Temporada 2007-2008 del Club Patí Vilafranca, Daniel Gibert i Gatell, Colla Jove dels Castellers de Vilafranca, Ball de Figuetaires, Institut d'Estudis Penedesencs, Monument als castellers, Coca garlanda, Setmana del Cava, Catànies. Extracte: Els Castellers de Vilafranca són una institució cultural catalana que té com a principal objectiu fer castells. Són una organització sense ànim de lucre i tenen la consideració d'entitat d'interès públic. La Colla es va fundar el 1948, fruit de la gran afició, tradició i arrelament del fet casteller a Vilafranca del Penedès, que es remunta als temps del Ball de Valencians (s. XVIII) precursor dels castells actuals. Actualment formen part de la Colla més de quatre-cents castellers i castelleres, de totes les edats, de forma lliure i voluntària sense cap tipus de distinció social, política, cultural o religiosa. A tots els uneix la mateixa afició d'aixecar castells, els valors democràtics, la cooperació i el treball en equip, l'esperit de superació constant, i continuar estant al capdamunt del món casteller. La seu social dels Castellers de Vilafranca és Cal Figarot, Casa Via Raventós, adquirida l'any 1983. Els Castellers de Vilafranca són una de les entitats més importants i de més projecció de Vilafranca del Penedès i han representat el país i la cultura catalana...

"synopsis" may belong to another edition of this title.

(No Available Copies)

Search Books:Create a Want

If you know the book but cannot find it on AbeBooks, we can automatically search for it on your behalf as new inventory is added. If it is added to AbeBooks by one of our member booksellers, we will notify you!

Create a Want