ZONJA FJAL└ - DRAM└ (Albanian Edition)

 
9781446688724: ZONJA FJAL└ - DRAM└ (Albanian Edition)

Drama "Zonja Fjale" ╬sht╬ dram╬ e p╬rpjekjeve p╬r t╬ rinjohur vetveten. E Vet╬dijshmja dhe e pavet╬dijshmja nd╬rlidh╬n n╬ dialog╬t e dram╬s n╬ m╬nyr╬ krejt t╬ natyrshme, e q╬ p╬r qellim ka zb╬rthimin e nj╬ enigme jetike dhe ndri┴imin e rrug╬s, t╬ cil╬n e ndjekin personazhet p╬r t'i p╬rmbushur q╬llimet e tyre. Dashuria e fjal╬s ╬sht╬ vete fjala, e cila nuk plot╬son edhe veprimin, gj╬ q╬ krijon konfuzitet t╬ personazhet, t╬ cil╬t sillen dhe rrug╬tojn╬ drejt saj. N╬ nj╬ m╬nyr╬ metaforike p╬rpiqen t╬ kap╬rcejn╬ faktorin "kohe", i cili edhe ╬sht╬ ┴╬shtja ky┴e e dram╬s, ku me ngjyrimin e ndjenjave, fjal╬ve dhe imagjinat╬s, p╬r nj╬ koh╬ t╬ shkuar q╬ ka mbetur brenda tyre, mundohen t╬ plot╬sojn╬ zbraz╬tit╬ brenda vetes. E tashmja ka ndryshuar dhe trek╬nd╬shi i p╬rber╬ prej tre personazheve mbetet i mb╬rthyer brenda tij. Iliriana Arifi

"synopsis" may belong to another edition of this title.

(No Available Copies)

Search Books:Create a Want

If you know the book but cannot find it on AbeBooks, we can automatically search for it on your behalf as new inventory is added. If it is added to AbeBooks by one of our member booksellers, we will notify you!

Create a Want