Andalusien, en anderledes rundtur: Rundt i Andalusien med Susie på en uhøjtidelig tur, hvor turistkontorer såvel som parkeringspladser er prioriteret ... attraktioner og kultur. (Danish Edition)

 
9781466257047: Andalusien, en anderledes rundtur: Rundt i Andalusien med Susie på en uhøjtidelig tur, hvor turistkontorer såvel som parkeringspladser er prioriteret ... attraktioner og kultur. (Danish Edition)

Der er skrevet mange gode rejsebøger om Spanien. Den første og nok mest kendte beretning om dette område blev skrevet af H.C. Andersen. Imidlertid er mange andre fulgt efter ham. En stor mængde danskere og andre har følt sig tiltrukket af dette land, som skønt det er en del af Vesteuropa, på mange måder er så anderledes end det, vi er vant til. Der har selvfølgelig været en del år, hvor charterturismen ”hærgede” og områdets kultur og historie blev skubbet i baggrunden. Dette har ændret sig indenfor de senere år. Nu om dage er der mange muligheder for at opleve Sydspanien uanset om man er til arrangerede ture eller foretrækker at udforske området på egen hånd. Selvom der er et utal af kvalificerede guider og beskrivelser, er der ikke mange som på en sjov og overskuelig måde sætter området ind i den sammenhæng, som gør Sydspanien til noget helt specielt. Nemlig et sted, hvorfra store dele af vores moderne historie og kultur har spredt sig til resten af Europa. I dag kan man stadig møde små gamle koner i sort tøj, en utrolig mængde borge, som knejser over arabisk udseende, hvide landsbyer, romerske byporte og dørhamre udformet som Fatimas hånd. Sydspanien er både sprudlende, moderne storbyer og små landsbysamfund, hvor plejehjem stadig er et fyord. Vi kører måske under broen, hvor det nye højhastighedstog suser af sted mod Madrid, samtidig med at gedehyrden stille og roligt kommer gående forbi med sin flok. Med alle sine kontraster er Andalusien trods alt en helhed. Et samfund

"synopsis" may belong to another edition of this title.

About the Author:

Susie MacLean er dansker, men har valgt at bo i et fredeligt hjørne af Andalusien, hvor hverdagen påvirkes såvel af de lokale indbyggeres traditionelle liv som af de mange tilflyttere og turister, som opholder sig i området i kortere eller længere tid. Susie deler sin tid mellem at arbejde som rejseleder og skrive om alle de store og små ting, som gør og har gjort denne del af Spanien til noget helt specielt.

"About this title" may belong to another edition of this title.

(No Available Copies)

Search Books:Create a Want

If you know the book but cannot find it on AbeBooks, we can automatically search for it on your behalf as new inventory is added. If it is added to AbeBooks by one of our member booksellers, we will notify you!

Create a Want