Muzika Tradicionale Arumune: Hyrje (Russian Edition)

0 avg rating
( 0 ratings by Goodreads )
 
9781478780441: Muzika Tradicionale Arumune: Hyrje (Russian Edition)

NE emEr tE objektivitetit shkencor, autori iu kErkon studiuesve nE pErgjithEsi dhe studiuesve etnomuzikologE nE veCanti qE - TE mos mendojnE se gjoja, muzika tradicionale arumune e vendeve tE Gadishullit tE Ballkanit dhe gjithE EuropEs Juglindore, EshtE thjesht njE muzikE e ndikuar nga kulturat muzikore simotra ballkanike (shqiptare, greke, maqedonase, bullgare, rumune, etj.) NE tE vErtetE, gjatE shekujve tE ekzistencEs sE saj, ajo lindi, rriti, zhvilloi dhe kristalizoi, nE shkallEn mE tE lartE, tiparet e veta themelore dalluese, substanciale e formale. - TE mos nEnkuptojnE se gjoja, ndErsa muzika tradicionale arumune e vendeve tE Gadishullit tE Ballkanit dhe gjithE EuropEs Juglindore, EshtE ndikuar nga kulturat muzikore simotra ballkanike (shqiptare, greke, maqedonase, bullgare, rumune, etj.), kulturat muzikore simotra ballkanike, s'janE ndikuar prej saj. NE tE vErtetE, gjatE shekujve tE ekzistencEs sE vet, muzika tradicionale arumune, nEse, nga njEra anE, EshtE ndikuar nga kulturat muzikore simotra ballkanike (shqiptare, greke, maqedonase, bullgare, rumune, etj.), nga ana tjetEr, ajo ka ndikuar mbi 'to. Duke mos pretenduar kurrsesi pEr njE studim shterrues tE CEshtjeve tE shumta, sa tErheqEse, aq edhe tE ndErlikuara, tE universit muzikor tradicional arumun, libri Muzika tradicionale arumune: Hyrje, synon, pa dyshim, qE tE japE njE pamje sa mE tE gjerE e sa mE tE thellE tE aspekteve mE kryesorE, substancialE e formalE, tE kEtij universi. NE tErEsinE e tij, ai shqyrton sidomos pesE CEshtje themelore, tE cilat ndoshta do tE mund tE formuloheshin nE kEtE mEnyrE 1) poezia tradicionale arumune: vEshtrim tipologjik; 2) poezia tradicionale arumune: aspekte tE pErmbajtjes; 3) muzika tradicionale arumune: vEshtrim tipologjik; 4) muzika tradicionale arumune: sistemi modal/tonal; 5) poezia dhe muzika tradicionale arumune: CEshtje themelore estetike, etj.

"synopsis" may belong to another edition of this title.

Top Search Results from the AbeBooks Marketplace

1.

Spiro J Shetuni
Published by Outskirts Press (2016)
ISBN 10: 1478780444 ISBN 13: 9781478780441
New Quantity Available: > 20
Print on Demand
Seller:
Pbshop
(Wood Dale, IL, U.S.A.)
Rating
[?]

Book Description Outskirts Press, 2016. HRD. Book Condition: New. New Book.Shipped from US within 10 to 14 business days.THIS BOOK IS PRINTED ON DEMAND. Established seller since 2000. Bookseller Inventory # IP-9781478780441

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question

Buy New
US$ 24.03
Convert Currency

Add to Basket

Shipping: US$ 3.99
Within U.S.A.
Destination, Rates & Speeds

2.

Spiro J Shetuni
Published by Outskirts Press, United States (2016)
ISBN 10: 1478780444 ISBN 13: 9781478780441
New Hardcover Quantity Available: 10
Print on Demand
Seller:
The Book Depository
(London, United Kingdom)
Rating
[?]

Book Description Outskirts Press, United States, 2016. Hardback. Book Condition: New. Language: Russian . Brand New Book ***** Print on Demand *****. Bookseller Inventory # APC9781478780441

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question

Buy New
US$ 34.27
Convert Currency

Add to Basket

Shipping: FREE
From United Kingdom to U.S.A.
Destination, Rates & Speeds

3.

Spiro J Shetuni
Published by Outskirts Press, United States (2016)
ISBN 10: 1478780444 ISBN 13: 9781478780441
New Hardcover Quantity Available: 10
Print on Demand
Seller:
The Book Depository US
(London, United Kingdom)
Rating
[?]

Book Description Outskirts Press, United States, 2016. Hardback. Book Condition: New. Language: Russian . Brand New Book ***** Print on Demand *****. Bookseller Inventory # APC9781478780441

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question

Buy New
US$ 34.93
Convert Currency

Add to Basket

Shipping: FREE
From United Kingdom to U.S.A.
Destination, Rates & Speeds

4.

Shetuni, Spiro J
Published by Outskirts Press (2016)
ISBN 10: 1478780444 ISBN 13: 9781478780441
New Paperback Quantity Available: 1
Print on Demand
Seller:
Ria Christie Collections
(Uxbridge, United Kingdom)
Rating
[?]

Book Description Outskirts Press, 2016. Paperback. Book Condition: New. PRINT ON DEMAND Book; New; Publication Year 2016; Not Signed; Fast Shipping from the UK. No. book. Bookseller Inventory # ria9781478780441_lsuk

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question

Buy New
US$ 31.44
Convert Currency

Add to Basket

Shipping: US$ 5.11
From United Kingdom to U.S.A.
Destination, Rates & Speeds

5.

Shetuni, Spiro J.
Published by Outskirts Press (2016)
ISBN 10: 1478780444 ISBN 13: 9781478780441
New Quantity Available: > 20
Print on Demand
Seller:
Books2Anywhere
(Fairford, GLOS, United Kingdom)
Rating
[?]

Book Description Outskirts Press, 2016. HRD. Book Condition: New. New Book. Delivered from our US warehouse in 10 to 14 business days. THIS BOOK IS PRINTED ON DEMAND.Established seller since 2000. Bookseller Inventory # IP-9781478780441

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question

Buy New
US$ 26.11
Convert Currency

Add to Basket

Shipping: US$ 11.89
From United Kingdom to U.S.A.
Destination, Rates & Speeds