Niki és Jázmin karácsonya: Niki és Jázmin (Volume 5) (Hungarian Edition)

0 avg rating
( 0 ratings by Goodreads )
 
9781493642991: Niki és Jázmin karácsonya: Niki és Jázmin (Volume 5) (Hungarian Edition)

Lassan itt a karácsony! Minden kisgyerek izgatottan várja már mit is talán majd a karácsonyfa alatt. De addig amíg eljön a karácsony este rengeteg izgalmas dolgot csinálhatunk együtt. Gyere és tarts Nikivel és Jázminnal, nézd meg hogyan töltik el az ádventi idöszakot, hogyan készülnek ök a karácsonyra és vajon mit találnak majd a karácsonyfa alatt. Várjuk együtt a karácsonyt Nikivel és Jázminnal!

"synopsis" may belong to another edition of this title.

About the Author:

Két kicsi iker lány anyukájaként úgy éreztem, hogy különleges ajándék lenne a lányaim számára, ha mesekönyvet írnék a velük megtörtént eseményekröl. Sokszor kérdezik tölem mostanában - 4 évesen - "Anya, mesélj nekünk a gyerekkorodról, meséld el mit csináltál amikor te gyerek voltál!" És bár rengeteg szép emlékem van, sajnos túl sok dologra nem emlékszem a kisgyermekkoromból. Remélem, hogy ezekkel a történetekkel hozzájárulok szép emlékeik megörzéséhez. Hogy a történeteket egy kicsit füszerezzem, létrehoztam pár interaktív könyvet és iPad játékot is Nikiröl és Jázminról. A lányoktól számos visszajelzést kaptam, hogy ök mit szeretnek és mit nem szeretnek bizonyos játékokban. Ezek alapján, az ö ízlésüknek megfelelöen készítettem el az iPad játékainkat. Úgy vélem, hogy a történetek amelyeket írok és a játékok amiket létrehozok más gyerekeknek is segíthetnek abban, hogy új dolgokat tanuljanak. Talán néhány esemény még ismerös is lehet a mindennapokból. Fogadjátok ezeket a történetek és játékokat olyan szeretettel amilyennel én létrehoztam azokat!

"About this title" may belong to another edition of this title.

(No Available Copies)

Search Books:Create a Want

If you know the book but cannot find it on AbeBooks, we can automatically search for it on your behalf as new inventory is added. If it is added to AbeBooks by one of our member booksellers, we will notify you!

Create a Want