Despartiti... Dar nu pentru Totdeauna. (Romanian Edition)

 
9781494317690: Despartiti... Dar nu pentru Totdeauna. (Romanian Edition)

Ca orice carte scrisa in lumea asta si aceasta carte are un scop. Scopul ei este de a trezi Biserica lui Christos din starea de pacat si intoarcerea ei la Dumnezeu. Chiar daca aceasta poveste de dragoste este o intamplare fictiva, ea este bazata pe lucruri adevarate. Pacatele care acum 30-40 de ani erau o rusine, au patruns in Casa Domnului. Pacatul creaza un zid de despartire intre noi si Dumnezeu. Cred ca a venit timpul sa ne trezim si sa intelegem ca slujim unui Dumnezeu SFANT, ADEVARAT si DREPT. Renuntarea definitiva la pacat si impacarea cu Dumnezeu ne va da din nou siguranta vietii viitoare. Daca de peste 2000 de ani se spune ca Isus vine, cat de aproape trebuie sa fie El acum. Dragii mei frati si surori in Domnul, ISUS CHRISTOS mirele nostru vine curand. Haideti sa ne pregatim de nunta MIELULUI, ca atunci cand Dumnezeu Tatal va da semnalul trambitei sa sune, sa putem zbura spre cer in intampinarea Domnului nostru ISUS CHRISTOS, iubitul inimilor noastre.

"synopsis" may belong to another edition of this title.

About the Author:

Gabriela Lazau, born in Romania in 1966. Moved to the USA in 1990 with her husband. Has 6 children and lives in Portland Oregon.

"About this title" may belong to another edition of this title.

(No Available Copies)

Search Books:Create a Want

If you know the book but cannot find it on AbeBooks, we can automatically search for it on your behalf as new inventory is added. If it is added to AbeBooks by one of our member booksellers, we will notify you!

Create a Want