Origins Hyvän ja Pahan: Näkemyksen elämästä ja katsoa yhteiskunta (Utopia ja Todellisuus) (Volume 1) (Finnish Edition)

0 avg rating
( 0 ratings by Goodreads )
 
9781512137231: Origins Hyvän ja Pahan: Näkemyksen elämästä ja katsoa yhteiskunta (Utopia ja Todellisuus) (Volume 1) (Finnish Edition)

Tämä kirja on erittäin mielenkiintoinen, erilainen ja kiistanalainen, se on erittäin hyödyllinen ymmärtää paremmin monissa tilanteissa ja realiteetit elämäämme ja maailmaamme. Syvä ja realistinen lähestymistapaansa, kirjailija tarjoaa rakentavaa kritiikkiä tilanteita, realiteetit ja vaikeuksia monia ihmishenkiä ja monissa yhteiskunnissa maailman tänään. Kaikille niille, jotka haluavat tietää enemmän, lukea, ajatella ja pohtia elämääsi ja toisten elämää ja voi lisätä kriittistä tietoisuutta ja toisin kuin monet käsityksemme nykyisen käsitteitä. Korko niille, jotka elää hyvin ja ne, jotka elävät huonosti, eurooppalaiset ja afrikkalaiset, kiinalaiset ja amerikkalaiset, rikkaiden ja köyhien, viisas ja tietämätön, ja kaikille ihmisille hyvää tahtoa, koska kirjailija puututaan hyvän ja pahan, sosiaalinen ja luonnollinen, jossa pragmatismi, itsenäisyys, rohkeus, puolueeton ja rakentavaa kritiikkiä tietoisuuden ja syntetisoi ja analyysien tilanteet yleisiä ja universaaleja. Kirja analysoi ja yhteenveto seuraavista aiheista: Evil, tietämättömyyden, Knowledge, Koulutus, Kulttuuri, Politiikka, Virta, Väkivalta, Köyhyys, Property, Security, Life, eloonjäämistarpeilla, Työttömyys, Silver, State, Security, Demokratia, Freedom, Solidaarisuus, Justice, Act, Itsekkyys, Game, Harvinaisuus, Hedonismi, Kilpailu, Peace, War, Powers Viranomaiset, Yksityinen. Integroidun muodostamisen puolesta suosittelen lukemaan tätä kirjaa. Tee tämä kirja kaikille kontakteillesi.

"synopsis" may belong to another edition of this title.

About the Author:

Dr. Manuel de Sousa Ribeiro syntyi 22 huhtikuu 1958 in Fojo-lobal, Ponte de Lima. Hän valmistui kauppatieteiden tiedekunnan taloustieteiden yliopiston Porto. Ovatko työskenteli yritykset ja julkiset laitokset ja on taloustieteen professori, hallinta, laki ja sosiologia. Kiinnostaako tietää ja ymmärtää eri elämänalueilla, ihmisten, yhteiskunnan ja maailman, joka tarkoittaa, ja vaikeuttaa taistelua eloonjäämisestä ja kehittämiseen.

"About this title" may belong to another edition of this title.

Buy New View Book
List Price: US$ 18.00
US$ 31.12

Convert Currency

Shipping: US$ 7.93
From United Kingdom to U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Add to Basket

Top Search Results from the AbeBooks Marketplace

1.

Ribeiro, Manuel Sousa
Published by Createspace Independent Pub (2015)
ISBN 10: 1512137235 ISBN 13: 9781512137231
New Paperback Quantity Available: 1
Print on Demand
Seller:
Revaluation Books
(Exeter, United Kingdom)
Rating
[?]

Book Description Createspace Independent Pub, 2015. Paperback. Book Condition: Brand New. 250 pages. Finnish language. 9.00x6.00x0.57 inches. This item is printed on demand. Bookseller Inventory # zk1512137235

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question

Buy New
US$ 31.12
Convert Currency

Add to Basket

Shipping: US$ 7.93
From United Kingdom to U.S.A.
Destination, Rates & Speeds