Spoor & Trein 14 (Spoor & Trein: treinen)

 
9789060132470: Spoor & Trein 14 (Spoor & Trein: treinen)
From the Inside Flap:

Spoor & Trein besteedt in een serie uitgebreide artikelen aandacht aan materieel, infrastructuur en historische onderwerpen in Nederland en laat u tevens kennismaken met de spoorwegen in het buitenland.

De onderwerpen die in editie 14 aan bod komen zijn:

Dit jaar is er aandacht voor de beweegbare bruggen. Welke soorten beweegbare bruggen zijn er en hoe werken deze nu precies? Wat zijn de bijzondere aspecten aan beweegbare bruggen? Vragen die beantwoord worden in deze uitgave. Natuurlijk wordt het verhaal ondersteund met tekeningen en foto's.

Verder het verhaal van 50 jaar V200. Vrijwel iedere spoorwegliefhebber kent deze fraaie Duitse locomotief, maar niet iedereen kent de historie hiervan. Dit zal in dit hoofdstuk besproken worden met o.a. de inzet bij de Deutsche Bundesbahn en wat er na de afvoer gebeurde.

Zoals gebruikelijk wordt er ook een terugblik gegeven op het afgelopen jaar. Onderwerpen als de lightrail, het wel en wee van de Nederlandse museumbedrijven en andere onderwerpen zullen in dit hoofdstuk in beeld gebracht worden.

In het hoofdstuk bijzondere transporten wordt u middels een fotografisch overzicht meegevoerd naar de afleverings- en afnameritten van nieuw en verbouwd Nederlands spoorwegmaterieel sinds de jaren tachtig vanuit verschillende fabrieken en werkplaatsen .

Ook dit jaar is het dus weer een prachtig boek geworden die u vele genoeglijke uren zullen bezorgen.

"About this title" may belong to another edition of this title.

Buy Used View Book

Shipping: US$ 23.48
From Germany to U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Add to Basket

Top Search Results from the AbeBooks Marketplace

1.

van Gestel, Carel (Red.)
Published by Alkmaar : de Alk (2003)
ISBN 10: 9060132475 ISBN 13: 9789060132470
Used Karton Quantity Available: 1
Seller:
Antiquariat Bernhardt
(Kassel, Germany)
Rating
[?]

Book Description Alkmaar : de Alk, 2003. Karton. Zust.: Gutes Exemplar. 160 S. ; zahlr. Fotogr., einige farb. ; Kt. Niederländisch 1000g. Bookseller Inventory # 734343

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question

Buy Used
US$ 17.93
Convert Currency

Add to Basket

Shipping: US$ 23.48
From Germany to U.S.A.
Destination, Rates & Speeds