Portrait + Landscape: M+R interior architecture

 
9789077174449: Portrait + Landscape: M+R interior architecture
From the Inside Flap:

Dit jaar bestaat M+R interior architecture tien jaar. Ter gelegenheid daarvan besloot het Eindhovense bureau een boek uit te brengen met een overzicht van hun werk en hun visie daarop. Het opvallend vormgegeven boek bevat een royale hoeveelheid beeldmateriaal, inhoudelijk ondersteund door teksten van uiteenlopende professionals en van M+R zelf.

Tien jaar openbare ruimtes vormgeven heeft niet alleen een breed scala aan projecten opgeleverd, maar het heeft ook de visie van de M+R op hun vak gevormd en aangescherpt. In een eigen essay gaan oprichters Marie-Louise Rooijmans en Hans Maréchal dieper in op de dilemma¿s en conclusies van dit eerste decennium. Zij zien de interieurarchitect als de regisseur van een gecompliceerd ontwerpproces, waarin de gebruiker (de bezoeker of bewoner) centraal dient te staan. Hoe dat in de praktijk uitwerkt, komt aan bod in publicaties van en interviews met verschillende journalisten en opdrachtgevers. De vele fraaie foto¿s en plattegronden geven een goed beeld van de resultaten.

De interieurarchitect moet volgens M+R voortdurend een dynamisch evenwicht bewaren tussen het persoonlijke en het openbare. In de titel van het boek, Portrait + Landscape, ligt dat spanningsveld besloten. De twee begrippen dienden ook als leidraad bij de vormgeving van het boek. Dit boek, met een heel eigen karakter, is een complete uitgave over het werk van M+R interior architecture.

"About this title" may belong to another edition of this title.

Buy New View Book

Shipping: US$ 10.56
From France to U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Add to Basket

Top Search Results from the AbeBooks Marketplace

1.

Marlies Hummelen; Conny Lanza
ISBN 10: 9077174443 ISBN 13: 9789077174449
New Quantity Available: 1
Seller:
L Books
(EPINAY SUR ORGE, France)
Rating
[?]

Book Description see description. Book Condition: New. Satisfaction Guaranteed. If you are not satisfied with your purchase, you can return it for a replacement or refund. Bookseller Inventory # AEM2-3746

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question

Buy New
US$ 67.63
Convert Currency

Add to Basket

Shipping: US$ 10.56
From France to U.S.A.
Destination, Rates & Speeds