Elise Gravel Masken (De små äckliga)

ISBN 13: 9789187027406

Masken (De små äckliga)

 
9789187027406: Masken (De små äckliga)
View all copies of this ISBN edition:
 
 

Mina damer och herrar, låt oss presentera: Masken!

Masken är ett enda långt matsmältningsrör med muskler utanpå. Äcklig? Javisst, men inte bara!

I bilderboken Masken får vi femåringen veta mer om ett djur som levt mitt i bland oss i över 120 miljoner år. På ett humoristiskt men likväl korrekt sätt, lär vi känna masken. Visste du till exempel att det finns maskar som kan bli 35 meter långa?

På barns nivå presenterar den prisbelönta kanadensiska författaren och illustratören Elise Gravel fakta som barn kan relatera till sin egen vardag.

Missa inte heller Flugan av Elise Gravel!

Röster om Masken:

"Det är omöjligt att inte lägga sig på knä i trädgårdslandet och studera daggmasken närmare efter att ha läst "Masken" - och det är omöjligt att inte le mot den."
Erika Wallman, LitteraturMagazinet

"Elise Gravels böcker är en ny bekantskap jag är glad att ha gjort. Illustrationerna är fina i sina matta färger. Humorn i bilderna och texten fungerar bra och balanserar upp det äckliga. Det är kluriga och spännande fakta."
Sofia, Flaskposten

"I de här två böckerna får vi på ett roligt och pedagogiskt sätt närma oss och få kunskap och masken och flugan. Det är en äcklig men korrekt värld som visas, och det är både spännande och fascinerande."
Cecilia Fridén, Jönköpings-Posten

"Roligt, spexigt och charmigt förmedlas en attityd som inte är kärlek utan respekt och insikt. Även den som är liten och ful har rätt att finnas."
Susanne Holmlund, Sundsvalls Tidning

"synopsis" may belong to another edition of this title.

(No Available Copies)

Search Books:Create a Want

If you know the book but cannot find it on AbeBooks, we can automatically search for it on your behalf as new inventory is added. If it is added to AbeBooks by one of our member booksellers, we will notify you!

Create a Want