101 lucruri inedite despre Da Vinci. Secretele celui mai excentric si mai creator geniu al omenirii! (Romanian Edition)

 
9789737283481: 101 lucruri inedite despre Da Vinci. Secretele celui mai excentric si mai creator geniu al omenirii! (Romanian Edition)
View all copies of this ISBN edition:
 
 

Descoperiti adevarata poveste din spatele celei mai reprezentative personalitati renascentiste! Stim cu totii ca Leonardo Da Vinci a pictat Mona Lisa, ca a facut schita aceea faimoasa cu barbatul in interiorul cercului si ca a avut ceva de-a face si cu mediatizatul cod al lui Da Vinci. Dar cum ramane cu omul din spatele mitului? 101 lucruri inedite despre Da Vinci propune o perspectiva originala, amuzanta asupra geniului, urmarindu-l de la originile sale absolut umile, de copil din flori, pana in ultimii ani de viata, cand a fost prieten la catarama cu clericii, ducii si regii. Plina de elemente neprevazute, aceasta carte va poarta dincolo de legendele care l-au inconjurat si de omagiile care i s-au adus, dovedind ca, atunci cand vine vorba despre Leonardo da Vinci, realitatea chiar este mai stranie decat fictiunea! Parcurgand cartea, veti intelege cum si de ce: Armata italiana a facut arme din bronzul destinat initial pentru una dintre sculpturile lui Leonardo. Calugarii catolici au intrat intr-o disputa legala cu Leonardo cu privire la tabloul Fecioara intre stanci. Impreuna cu Machiavelli, Leonardo a conceput un plan cartografic pentru devierea cursului raului Arno. Evolutia psihosexuala a lui Da Vinci a devenit obiect de studiu pentru Sigmund Freud.

"synopsis" may belong to another edition of this title.

(No Available Copies)

Search Books:Create a Want

If you know the book but cannot find it on AbeBooks, we can automatically search for it on your behalf as new inventory is added. If it is added to AbeBooks by one of our member booksellers, we will notify you!

Create a Want