Rita Petro; Mimoza Gjokutaj Gjuha Shqipe 2

ISBN 13: 9789928021250

Gjuha Shqipe 2

 
9789928021250: Gjuha Shqipe 2
View all copies of this ISBN edition:
 
 

Gjuha Shqipe 2 eshte nje tekst ku jane integruar plotesisht dy lende, Leximi dhe Gjuha Shqipe, te cilat zhvilloheshin ndarazi. Ne kete program, realizimi i tzre mbeshtetet ne kater shtylla kryesore, te cilat ne tekst vijne me emertimet e meposhtme: Te lexuarit, Te folurit Te shkruarit Gramatika

"synopsis" may belong to another edition of this title.

(No Available Copies)

Search Books:Create a Want

If you know the book but cannot find it on AbeBooks, we can automatically search for it on your behalf as new inventory is added. If it is added to AbeBooks by one of our member booksellers, we will notify you!

Create a Want