Stock Image

Elamaa Se Vain on

Katja Hiltunen

0 ratings by Goodreads
ISBN 10: 9522865435 / ISBN 13: 9789522865434
Published by Books on Demand
New Condition: New Soft cover
From BuySomeBooks (Las Vegas, NV, U.S.A.)

AbeBooks Seller Since May 21, 2012 Seller Rating 5-star rating

Quantity Available: > 20

Buy New
List Price: US$ 18.50
Price: US$ 22.96 Convert Currency
Shipping: Free Within U.S.A. Destination, rates & speeds
Add to basket

30 Day Return Policy

About this Item

138 pages. Dimensions: 8.3in. x 5.8in. x 0.3in.Maija on asunut jo vuosikaudet punaista tupaansa yksin. Elm on hyv ja rauhallista. Ern pivn kohtalo kuitenkin puuttuu peliin ja asiat alkavat muuttua. Kuinka ky Maijan Ent naapurin Arvon Kuinka nuorempi sukupolvi selviytyy, kun edess on vaikeita aikoja Mit sitten kun en ole en varma, ett selviydyn arjesta yksin ja itsenisesti Elm se vain on kertoo elmn knnekohdasta ja siihen sopeutumisesta ikihmisen silmin. Se on kirjoitettu vertaistueksi samassa elmntilanteessa oleville, mutta mys kaikille niille, jotka pitvt tarinoista, joista j hyv mieli. Ripaus maalaisromantiikkaa, hyppysellinen huumoria, ajankohtaisuutta, muistoja ja ikihmisen arkea, tystettyn yhteistyss seniori-ikisten kanssa. Nist koostuu fiktiivinen Maijan tarina. Lukemisen helpottamiseksi kirja on toteutettu isokokoisella tekstill. This item ships from multiple locations. Your book may arrive from Roseburg,OR, La Vergne,TN. Bookseller Inventory # 9789522865434

Ask Seller a Question

Bibliographic Details

Title: Elamaa Se Vain on

Publisher: Books on Demand

Binding: Paperback

Book Condition:New

Book Type: Paperback

About this title

Synopsis:

Maija on asunut jo vuosikaudet punaista tupaansa yksin. Elämä on hyvää ja rauhallista. Eräänä päivänä kohtalo kuitenkin puuttuu peliin ja asiat alkavat muuttua. Kuinka käy Maijan? Entä naapurin Arvon? Kuinka nuorempi sukupolvi selviytyy, kun edessä on vaikeita aikoja? Mitä sitten kun en ole enää varma, että selviydyn arjesta yksin ja itsenäisesti? Elämää se vain on kertoo elämän käännekohdasta ja siihen sopeutumisesta ikäihmisen silmin. Se on kirjoitettu vertaistueksi samassa elämäntilanteessa oleville, mutta myös kaikille niille, jotka pitävät tarinoista, joista jää hyvä mieli. Ripaus maalaisromantiikkaa, hyppysellinen huumoria, ajankohtaisuutta, muistoja ja ikäihmisen arkea, työstettynä yhteistyössä seniori-ikäisten kanssa. Näistä koostuu fiktiivinen Maijan tarina. Lukemisen helpottamiseksi kirja on toteutettu isokokoisella tekstillä.

About the Author:

Katja Hiltunen (s. 1977) on oululainen kirjoittaja, jonka arki koostuu kirjoittamisesta, hoiva-avustajan työstä, opiskelusta ja nelilapsisen perheen äitinä olemisesta. Vanhusten parissa työskennellessään hän kiinnostui vertaistuen merkityksestä ikäihmisten arjessa. Niin sai alkunsa jatkokertomusryhmä, jossa keskusteltiin ja jaettiin kokemuksia niin tämän päivän aiheista kuin elämässä aiemmin koetuista käänteistä. Elämää se vain on syntyi pala palalta kertomaan Maijan tarinaa näiden ryhmätapaamisien seurauksena.

"About this title" may belong to another edition of this title.

Store Description

BuySomeBooks is great place to get your books online. With over eight million titles available we're sure to have what you're looking for. Despite having a large selection of new books available for immediate shipment and excellent customer service, people still tell us they prefer us because of our prices.

Visit Seller's Storefront

Terms of Sale:

We guarantee the condition of every book as it's described on the Abebooks web
sites. If you're dissatisfied with your purchase (Incorrect Book/Not as
Described/Damaged) or if the order hasn't arrived, you're eligible for a refund
within 30 days of the estimated delivery date. If you've changed your mind about a book that you've ordered, please use the Ask bookseller a question link to contact us and we'll respond within 2 business days.

BuySomeBooks is operated by Drive-On-In, Inc., a Nevada co...

More Information
Shipping Terms:

Orders usually ship within 1-2 business days. Books are shipped from multiple locations so your order may arrive from Las Vegas,NV, Roseburg,OR, La Vergne,TN, Momence,IL, or Commerce,GA.

List this Seller's Books

Payment Methods
accepted by seller

Visa Mastercard American Express