Stock Image

Het matje: zingevings fitness

Korrie de Vet; Tom Kniesmeijer

ISBN 10: 9081771124 / ISBN 13: 9789081771122
Published by toko, 2012
Condition: Good Soft cover
From Books Squared (Dallas, TX, U.S.A.)

AbeBooks Seller Since July 2, 2009

Quantity Available: 1

About this Item

Only lightly used. Book has minimal wear to cover and binding. A few pages may have small creases and minimal underlining. Bookseller Inventory # G9081771124I3N00

Ask Seller a Question

Bibliographic Details

Title: Het matje: zingevings fitness

Publisher: toko

Publication Date: 2012

Binding: Soft cover

Book Condition:Good

About this title

From the Inside Flap:

2e druk

Het Matje. Zingevingsfitness voor mensen die hun eigen richting willen bepalen.
Het Matje is een optimistisch en relativerend boek over zingeving. Het roept je op het matje en dat is zeker geen straf. Op je matje ontdek je wat jouw eigen richting is en kom je werkelijk tot leven. De optimistische boodschap is: je bent er nooit meer dan een enkele stap van verwijderd.

De schrijvers sporen hun lezers aan tot dagelijkse zingevingsfitness: iedereen kan het leren en je hoeft er niet eens bij te bewegen. Ze willen de uitdrukking die staat echt op zijn matje aan de taal toevoegen. Mandela, Maxima en Ali B. staan er al op. Mensen die dat ook over zichzelf gezegd willen hebben, moeten dit boek lezen. Het is het startpunt waarnaar ze zoeken.

Het Matje bevat unieke oefeningen en is rijk geïllustreerd. Het is daarmee niet alleen een prettig leesbaar boek geworden, maar ook een cadeau-idee.

Over de schrijvers.
Korrie de Vet (1955) is zingever, therapeut en leraar. Ze gaf twaalf jaar les aan de Holos academie en begon daarna haar eigen praktijk.
Tom Kniesmeijer (1961) is psycholoog en strategisch adviseur. Tom schreef ook de Seizoenen van de Tijdgeest en is initiator van de jaarlijkse TrendRede.
Ik werd op het matje geroepen. Gelukkig stond er welkom op. Loesje.

Het Matje spoort je aan tot zingevingsfitness: Iedereen kan het leren en je hoeft er niet eens bij te bewegen.

Is Het Matje de proloog van De Creatiespiraal (Marinus Knoope)?
Tom Kniesmeijer: In de jaren die ik lid van het Creatiebestuur was, hoorde ik vaak de opmerking: Ik snap de Creatiespiraal wel, maar kan de ingang niet vinden. Het Matje is eigenlijk te beschouwen als het startpunt. De Creatiespiraal wijst de weg van wens naar werkelijkheid, op het matje vind je jouw wens.

Korrie de Vet:
Bewust worden van wie je bent en hoe je in het leven staat levert altijd weer nieuwe groeimogelijkheden op. Door wat je bewust ervaart, kom je erachter dat er mogelijkheden zijn: je kunt dingen anders doen dan je geleerd hebt. Hierdoor geef je jezelf de kans om te ontwikkelen.

Over Boeddha..
Afreizen naar India en in kleermakershouding op een berg gaan zitten in een poging Boeddha te begrijpen, het mag natuurlijk en het kan heel plezierig zijn, maar het hóeft niet. Boeddha heeft het denkwerk al eeuwen geleden voor je verricht. Je hoeft zijn gedachten dus niet stuk voor stuk letterlijk na te denken. Waar je ook bent en wat je ook leest, je moet nog steeds de confrontatie met jezelf aan om erachter te komen wat jou tot leven brengt.

"About this title" may belong to another edition of this title.

Store Description

Visit Seller's Storefront

Terms of Sale:

We guarantee each book that we send you. If you have any problems, please contact
our dedicated customer service department. They will do everything possible to
ensure you are happy with your order.


Shipping Terms:

We ship almost all orders within 24 hours of receipt. Compare our delivery time to other sellers and you will see why our customers keep coming back.

List this Seller's Books

Payment Methods
accepted by seller

Visa Mastercard American Express