Komiteti "Mbrojtja Kombetare e Kosoves" (Permbledhje kumtesash)

Verli, Marenglen; editor:

Published by Akademia e Shkencave, Tirane, 2004
Used Condition: Minor rubbing. VG. Soft cover
From Expatriate Bookshop of Denmark (Svendborg, Denmark)

AbeBooks Seller Since December 6, 1998

Quantity Available: 1

Buy Used
Price: US$ 47.00 Convert Currency
Shipping: US$ 18.10 From Denmark to U.S.A. Destination, rates & speeds
Add to basket

30 Day Return Policy

About this Item

20x14cm, 194 pp Text entirely in Albanian. Contains 14 papers from the symposium celebrating the 85th Anniversary of the ethnic-Albanian 'National Protective Committee' of Kosovo' [MKK]. Includes: K. Prifti "Kontributi i komitetit "MKK" për rimëkëmbjen e pavarësisë së Shqipërisë dhe për bashkimin kombëtar (1918-1924)"; E. Bakalli "Përpjekjet e Komitetit "MKK" për denoncimin e dhunës dhe mbrojtjen e të drejtave kombëtare e demokratike të shqiptarëve në Jugosllavi"; M. Cami "Mbi themelimin e Komitetit "MKK" dhe orientimin politik të tij"; L. Culaj "Veprimtaria e komitetit "MKK" për ndërkombëtarizimin e ceshtjes shqiptare"; G. Shpuza " Gazeta "Populli", organ i Komititetit të Kosovës, zëdhënëse autentike dhe pararojë e Lëvizjes Kombëtare mbarëshqiptare e viteve 1919-1920"; M. Verli "Roli i Komitetit "MKK", në organizimin e qëndresës kundër ripushrtimit serb në Plavë - Guci (tetot 1918-shkurt 1919)"; L. Rushiti "Lëvizja kacake dhe Komiteti "MKK"; K. Ulqini "Shkodra dhe Komiteti "MKK"; X. Shala " Roli i Komitetit "MKK" në luftërat shqiptaro-serbe gjatë viteve 1918-1921";F. Rama "Komiteti i Kosovës në bashkëpunim me organizatat e tjera politike (1925-1939)"; M. Shatri "Të dhëna biografike mbi disa veprimtarë të Komitetit 'MKK'"; I. Hoti "Rigjallërimi i Komitetit "MKK" në prag të Luftë s së Dytë Botërore". Bookseller Inventory # 012258

Ask Seller a Question

Bibliographic Details

Title: Komiteti "Mbrojtja Kombetare e Kosoves" (...

Publisher: Akademia e Shkencave, Tirane

Publication Date: 2004

Binding: orig. wrappers

Illustrator: Textual photo illustrations

Book Condition:Minor rubbing. VG.

Store Description

Visit Seller's Storefront

Terms of Sale:

Terms & conditions:
Prices are listed in US Dollars / Euros. For shipping & handling charges, kindly enquire. Insurance optional & extra. Uninsured parcels shipped at customer's risk.

FOR CUSTOMERS RESIDING WITHIN THE EUROPEAN UNION:
Please note that special terms and conditions apply. Kindly enquire. Institutions/Booksellers kindly provide VAT Registration Number with Order.

Expatriate Bookshop of Denmark
VAT Registration Nr. DK-15625775
Postboks 220 - Fruerstuevej 43 B
5700 Svendborg
telephone...

More Information
Shipping Terms:

Shipping costs are based on books weighing 2.2 LB, or 1 KG. If your book order is heavy or oversized, we may contact you to let you know extra shipping is required.

List this Seller's Books

Payment Methods
accepted by seller

Visa Mastercard American Express

Check Money Order Cash Bank Draft Bank/Wire Transfer