Stock Image

Is Er Leven Na De Dood?: Een Nieuwe Visie

Sjoerd L. Bonting

0 ratings by Goodreads
ISBN 10: 1908733144 / ISBN 13: 9781908733146
Published by White Crow Books
New Condition: New Soft cover
From BuySomeBooks (Las Vegas, NV, U.S.A.)

AbeBooks Seller Since May 21, 2012

Quantity Available: > 20

Buy New
List Price: US$ 16.99
Price: US$ 26.39 Convert Currency
Shipping: US$ 3.95 Within U.S.A. Destination, Rates & Speeds
Add to basket

30 Day Return Policy

About this Item

Paperback. 150 pages. Dimensions: 8.0in. x 5.0in. x 0.6in.De vraag Is er leven na de dood heeft de mensheid beziggehouden gedurend duizenden jaren en wordt in vrijwel alle religies aan de orde gesteld. Geloof in een leven na de dood is altijd een vast onderdeel van de christelijke leer geweest op basis van de bijbelse gegevens. Recente enquetes tonen echter dat in Nederland en andere westerse landen vele kerkleden dit geloof verloren hebben, maar nog meer hebben het geloof in God verloren. Verward geloof Opmerkelijk is dat bijna evenveel onkerkelijken in leven na de dood geloven, hoewel slechts weinigen van hen in God geloven. Wishful thinking Deze gegevens hebben de auteur ertoe geleid de vraag in de titel nog eens kritisch te bestuderen. Studie van de bijbelse gegevens leert dat deze nauwelijks iets zeggen over de interimperiode tussen dood en opstanding. Studie van de zgn. bijna-dood ervaringen en de schepping als vertrekpunt voor de theologie te kiezen leiden hem tot een nieuwe visie van het leven na de dood. This item ships from multiple locations. Your book may arrive from Roseburg,OR, La Vergne,TN. Bookseller Inventory # 9781908733146

Ask Seller a Question

Bibliographic Details

Title: Is Er Leven Na De Dood?: Een Nieuwe Visie

Publisher: White Crow Books

Binding: Paperback

Book Condition:New

Book Type: Paperback

About this title

Synopsis:

De vraag "Is er leven na de dood?" heeft de mensheid beziggehouden gedurend duizenden jaren en wordt in vrijwel alle religies aan de orde gesteld. Geloof in een leven na de dood is altijd een vast onderdeel van de christelijke leer geweest op basis van de bijbelse gegevens. Recente enquetes tonen echter dat in Nederland en andere westerse landen vele kerkleden dit geloof verloren hebben, maar nog meer hebben het geloof in God verloren. Verward geloof? Opmerkelijk is dat bijna evenveel onkerke¬lijken in leven na de dood geloven, hoewel slechts weinigen van hen in God geloven. Wishful thinking? Deze gegevens hebben de auteur ertoe geleid de vraag in de titel nog eens kritisch te bestuderen. Studie van de bijbelse gegevens leert dat deze nauwelijks iets zeggen over de interim¬periode tussen dood en opstanding. Studie van de zgn. bijna-dood ervarin¬gen' en de schepping als vertrekpunt voor de theologie te kiezen leiden hem tot een nieuwe visie van het leven na de dood.

About the Author:

Sjoerd L. Bonting is biochemicus en Anglicaans priester-theoloog. Na promotie in de biochemie in AmsterA--dam (1952) werkte hij 13 jaar in de VS. Van 1965-85 was hij hoogA--leraar biochemie aan Radboud Universiteit Nijmegen. Van 1985-93 was hij consultant bij NASA voor ontwikkeling van biologische researchA--A--faciliteiA--ten voor International Space Station. Hij studeerde theoA--logie (1957-63) en ontA--ving priesterwijding in de Episcopal Church USA. Van 1965-85 werkte hij als Anglicaans pastor voor Engels-sprekenden in Nederland en stichtte vier gemeentes. Sinds terugkeer naar NederA--land in 1993 houdt hij zich bezig met de dialoog tussen natuurA--wetenschap en theoA--logie; voor publicaties zie website:www.chaostheologie.nl ).

"About this title" may belong to another edition of this title.

Store Description

BuySomeBooks is great place to get your books online. With over eight million titles available we're sure to have what you're looking for. Despite having a large selection of new books available for immediate shipment and excellent customer service, people still tell us they prefer us because of our prices.

Visit Seller's Storefront

Terms of Sale:

We guarantee the condition of every book as it's described on the Abebooks web
sites. If you're dissatisfied with your purchase (Incorrect Book/Not as
Described/Damaged) or if the order hasn't arrived, you're eligible for a refund
within 30 days of the estimated delivery date. If you've changed your mind about a book that you've ordered, please use the Ask bookseller a question link to contact us and we'll respond within 2 business days.

BuySomeBooks is operated by Drive-On-In, Inc., a Nevada co...

More Information
Shipping Terms:

Orders usually ship within 1-2 business days. Books are shipped from multiple locations so your order may arrive from Las Vegas,NV, Roseburg,OR, La Vergne,TN, Momence,IL, or Commerce,GA.

List this Seller's Books

Payment Methods
accepted by seller

Visa Mastercard American Express