Stock Image

A Mrk-Ksrlet

Andrew Page

8 ratings by Goodreads
ISBN 10: 3937965769 / ISBN 13: 9783937965765
Published by VTR Publications
New Condition: New Soft cover
From BuySomeBooks (Las Vegas, NV, U.S.A.)

AbeBooks Seller Since May 21, 2012

Quantity Available: > 20

Buy New
List Price: US$ 13.95
Price: US$ 19.34 Convert Currency
Shipping: US$ 0.00 Within U.S.A. Destination, Rates & Speeds
Add to basket

30 Day Return Policy

About this Item

Paperback. 108 pages. Dimensions: 9.2in. x 6.1in. x 0.2in.Stendahl egyik regnyben a fhs kvlrl megtanulta az egsz jszvetsget, s nagyon valszn, hogy ezt tettk a korai keresztnyek is. Andrew Page azt lltja, hogy ha nem is az egsz jszvetsget, de legalbbis Mrk evangliumt egy egyszer mdszerrel mindenki kpes rvid id alatt elsajttani. Az evanglium hat szakasza kzl brmelyiket tz perc alatt (!) meg lehet tanulni, ha nem arra treksznk, hogy sz szerint mindent megjegyezznk, hanem arra, hogy felismerjk az esemnyek sorrendjnek logikjt. A mdszert sokan kiprbltk mr, Magyarorszgon is. Akik rszt vettek a Mrk-ksrletben, egyntetuen azt lltjk, hogy egyrszt knny volt, msrszt messze bevltotta a hozz fztt remnyeket. s hogy mire j ez Aki kiprblta mr, az tudja. . . This item ships from multiple locations. Your book may arrive from Roseburg,OR, La Vergne,TN. Bookseller Inventory # 9783937965765

Ask Seller a Question

Bibliographic Details

Title: A Mrk-Ksrlet

Publisher: VTR Publications

Binding: Paperback

Book Condition:New

Book Type: Paperback

About this title

Synopsis:

Stendahl egyik regényében a főhős kívülről megtanulta az egész Újszövetséget, és nagyon valószínű, hogy ezt tették a korai keresztények is. Andrew Page azt állítja, hogy ha nem is az egész Újszövetséget, de legalábbis Márk evangéliumát egy egyszerű módszerrel mindenki képes rövid idő alatt elsajátítani. Az evangélium hat szakasza közül bármelyiket tíz perc alatt (!) meg lehet tanulni, ha nem arra törekszünk, hogy szó szerint mindent megjegyezzünk, hanem arra, hogy felismerjük az események sorrendjének logikáját. A módszert sokan kipróbálták már, Magyarországon is. Akik részt vettek a Márk-kísérletben, egyöntetuűen azt állítják, hogy egyrészt könnyű volt, másrészt messze beváltotta a hozzá fűzött reményeket. És hogy mire jó ez? Aki kipróbálta már, az tudja...

"About this title" may belong to another edition of this title.

Store Description

BuySomeBooks is great place to get your books online. With over eight million titles available we're sure to have what you're looking for. Despite having a large selection of new books available for immediate shipment and excellent customer service, people still tell us they prefer us because of our prices.

Visit Seller's Storefront

Terms of Sale:

We guarantee the condition of every book as it's described on the Abebooks web
sites. If you're dissatisfied with your purchase (Incorrect Book/Not as
Described/Damaged) or if the order hasn't arrived, you're eligible for a refund
within 30 days of the estimated delivery date. If you've changed your mind about a book that you've ordered, please use the Ask bookseller a question link to contact us and we'll respond within 2 business days.

BuySomeBooks is operated by Drive-On-In, Inc., a Nevada co...

More Information
Shipping Terms:

Orders usually ship within 1-2 business days. Books are shipped from multiple locations so your order may arrive from Las Vegas,NV, Roseburg,OR, La Vergne,TN, Momence,IL, or Commerce,GA.

List this Seller's Books

Payment Methods
accepted by seller

Visa Mastercard American Express