Stock Image

Tom Nolting - Mod Alle Odds

Hans T. Nielsen

Published by Books on Demand
ISBN 10: 8771457089 / ISBN 13: 9788771457087
New / Condition: New / Soft cover
Quantity Available: 20
From BuySomeBooks (Las Vegas, NV, U.S.A.)
Available From More Booksellers
View all  copies of this book
Add to basket
Price: US$ 46.96
Convert Currency
Shipping: US$ 3.95
Within U.S.A.
Destination, Rates & Speeds

30 Day Return Policy

Save for Later

About the Book

Bibliographic Details


Title: Tom Nolting - Mod Alle Odds

Publisher: Books on Demand

Binding: Paperback

Book Condition: New

Book Type: Paperback

Description:

Paperback. 506 pages. Dimensions: 8.3in. x 5.8in. x 1.0in.Fortllingen - som genremssigt befinder sig i krydsfeltet mellem en ungdoms- og voksenroman - handler om en ung mand, som ret sent i opvksten finder ud af, at han kan noget, som kun ganske f andre mennesker kan i kraft af en helt speciel form for intelligens. Som 16-rig gennemlever han et forfrdeligt mareridt sammen med 3 af hans klassekammerater, og den ubehagelige hndelse ender i en katastrofe. Han fler sig misforstet og forrdt af vennerne og omgivelserne, men nok mest af pressen og medierne. Hans srede stolthed skaber en ubndig trang til at f hvn uden selv at blive primitiv og give kb p sine egne vrdier. Han udvikler ogs en uforklarlig trang til hele tiden at udfordre og straffe sig selv som udmnter sig i, at han hele tiden skal vre den bedste, bde fysisk og intellektuelt. Nrmest provokeret af ydre omstndigheder tnder han for sin indre kognitionsmaskine og starter en proces, hvor det senere er svrt at overskue, hvem der styrer hvad. Han er formidabel til at tilegne sig viden, ikke kun de hardcore data og informationer, men al den indirekte viden, der ligger mellem linierne p det, han lser, og i selve lseprocessen danner han hele tiden en bagside af forsiden, og har evnen til at arkivere sin viden p en mde, s den kan gendannes med et bestemt kodeord p et hvilket som helst tidspunkt, han nsker det. Det er bevidst tilsigtet, at hovedpersonen Tom Nolting, ind imellem virker irriterende og lidt for hellig i sin tilgang til livets forskellige udfordringer set i forhold til hans intelligensmssige ressourcer. I lbet af de godt 2 r, vi flger Tom, er han da ogs flere gange tt p en identitetsnedsmeltning p grund af sine egne indre modstridende behov. Hvordan det hele ender, synes jeg du selv skal finde ud af ved at lse bde Bind I og Bind II - god fornjelse. This item ships from multiple locations. Your book may arrive from Roseburg,OR, La Vergne,TN. Bookseller Inventory # 9788771457087

About this title:

Book ratings provided by Goodreads:
0 avg rating
(0 ratings)

Synopsis: Fortællingen - som genremæssigt befinder sig i krydsfeltet mellem en ungdoms- og voksenroman - handler om en ung mand, som ret sent i opvæksten finder ud af, at han kan noget, som kun ganske få andre mennesker kan i kraft af en helt speciel form for intelligens. Som 16-årig gennemlever han et forfærdeligt mareridt sammen med 3 af hans klassekammerater, og den ubehagelige hændelse ender i en katastrofe. Han føler sig misforstået og forrådt af vennerne og omgivelserne, men nok mest af pressen og medierne. Hans sårede stolthed skaber en ubændig trang til at få hævn uden selv at blive primitiv og give køb på sine egne værdier. Han udvikler også en uforklarlig trang til hele tiden at udfordre og straffe sig selv som udmønter sig i, at han hele tiden skal være den bedste, både fysisk og intellektuelt. Nærmest provokeret af ydre omstændigheder tænder han for "sin indre kognitionsmaskine" og starter en proces, hvor det senere er svært at overskue, hvem der styrer hvad. Han er formidabel til at tilegne sig viden, ikke kun de hardcore data og informationer, men al den indirekte viden, der ligger mellem linierne på det, han læser, og i selve læseprocessen danner han hele tiden en bagside af forsiden, og har evnen til at arkivere sin viden på en måde, så den kan gendannes med et bestemt kodeord på et hvilket som helst tidspunkt, han ønsker det. Det er bevidst tilsigtet, at hovedpersonen Tom Nolting, ind imellem virker irriterende og lidt for hellig i sin tilgang til livets forskellige udfordringer set i forhold til hans intelligensmæssige ressourcer. I løbet af de godt 2 år, vi følger Tom, er han da også flere gange tæt på en "identitetsnedsmeltning" på grund af sine egne indre modstridende behov. Hvordan det hele ender, synes jeg du selv skal finde ud af ved at læse både Bind I og Bind II - god fornøjelse.

"About this title" may belong to another edition of this title.

Bookseller & Payment Information

Payment Methods

This bookseller accepts the following methods of payment:

  • American Express
  • MasterCard
  • Visa

[Search this Seller's Books]

[List this Seller's Books]

[Ask Seller a Question]

Bookseller: BuySomeBooks
Address: Las Vegas, NV, U.S.A.

AbeBooks Bookseller Since: May 21, 2012
Bookseller Rating: 5-star rating

Terms of Sale:

We guarantee the condition of every book as it's described on the Abebooks web
sites. If you're dissatisfied with your purchase (Incorrect Book/Not as
Described/Damaged) or if the order hasn't arrived, you're eligible for a refund
within 30 days of the estimated delivery date. If you've changed your mind about a book that you've ordered, please use the Ask bookseller a question link to contact us and we'll respond within 2 business days.

BuySomeBooks is operated by Drive-On-In, Inc., a Nevada co...

[More Information]

Shipping Terms:

Orders usually ship within 1-2 business days. Books are shipped from multiple locations so your order may arrive from Las Vegas,NV, Roseburg,OR, La Vergne,TN, Momence,IL, or Commerce,GA.


Store Description: BuySomeBooks is great place to get your books online. With over eight million titles available we're sure to have what you're looking for. Despite having a large selection of new books available for immediate shipment and excellent customer service, people still tell us they prefer us because of our prices.