ISBN 10: 9033829584 / ISBN 13: 9789033829581
Used / Quantity Available: 0
Available From More Booksellers
View all  copies of this book

About the Book

We're sorry; this book is no longer available. AbeBooks has millions of books. Please enter search terms below to find similar copies.

Description:

Appearance of only slight previous use. Cover and binding show a little wear. All pages are undamaged with potentially only a few, small markings. Bookseller Inventory #

About this title:

From the Inside Flap: 5 minuten
na het eten
voor het slapen gaan
tijdens de kindernevendienst of op de club
bij de weekopening op school
in de auto
of gewoon thuis tussen de bedrijven door!

Alle 20 bijbelverhalen uit het Oude en Nieuwe Testament kunnen in 5 minuten (voor gelezen worden. Een tijd dat ieder kind kan luisteren! De sprankelende teksten en de mooie illustraties maken dit boek tot een aantrekkelijk geheel voor kinderen van alle leeftijden.

Alle verhalen uit dit boek staan ook op een 2 CD Luisterboek, voorgelezen door Elly Zuiderveld en Aad Peters. De verhalen zijn omlijst met liedjes en muziek! Klik hier voor meer informatie over het gelijknamige Luisterboek.
Kortom, dubbel genieten!!

Recensies:

...Elke verhaal krijgt een kort voorwoord waarin een verduidelijking wordt gegeven of de onvermijdelijke grote sprong in de bijbelse geschiedenis wordt overbrugd. De schrijfstijl is helder, persoonlijke en warm en staat, zonder daarin geforceerd te zijn, dicht bij het hedendaags taalgebruik.
Aan de Hand

...Hoewel de gesneuvelde Goliat op de voorkant staat, zijn de mooie illustraties van Richard Johnson net als de verteltrant blijmoedig en soms haast sprookjesachtig. Er is ook nog een dubbel-cd bij verkrijgbaar, waarop Elly Zuiderveld en Aad Peters de verhalen voorlezen, afgewisseld met liedjes en muziek. Dat nodigt kinderen uit tot (mee)lezen. Een mooie, verzorgde en praktische productie voor thuis of de kindernevendienst.
Katholiek Nieuwsblad

...Deze uitgave valt positief op doordat de verhalen uitgebreider en sfeervoller zijn dan in veel andere nieuwe kinderbijbels. De illustraties zijn bovendien niet zo komisch en simpel, maar ingetogen en ademen een oosterse sfeer. Gelet op het taalgebruik zijn de verhalen geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 6. Maar ze zijn wel spannend genoeg geschreven om ook wat oudere kinderen te boeien. ...Alle verhalen hebben een korte, verklarende inleiding die de verhalen begrijpelijk maakt voor kinderen die niet zijn opgegroeid met de Bijbel.
Nederlands Dagblad

"About this title" may belong to another edition of this title.

Bibliographic Details

Book Condition: Very Good

AbeBooks offers millions of new, used, rare and out-of-print books, as well as cheap textbooks from thousands of booksellers around the world. Shopping on AbeBooks is easy, safe and 100% secure - search for your book, purchase a copy via our secure checkout and the bookseller ships it straight to you.

Search thousands of booksellers selling millions of new & used books

New & Used Books

New & Used Books

New and used copies of new releases, best sellers and award winners. Save money with our huge selection.

AbeBooks Home

Rare & Out of Print Books

Rare & Out of Print Books

From scarce first editions to sought-after signatures, find an array of rare, valuable and highly collectible books.

Rare Books

Textbooks

Textbooks

Catch a break with big discounts and fantastic deals on new and used textbooks.

Textbooks

More Books to Discover