Results (1 - 18) of 18

Show results for

Product Type

 • All Product Types
 • Books (18)
 • Magazines & Periodicals
 • Comics
 • Sheet Music
 • Art, Prints & Posters
 • Photographs
 • Maps
 • Manuscripts &
  Paper Collectibles

Refine by

Condition

Binding

Collectible Attributes

Free Shipping

Bookseller Location

 • All Locations

Bookseller Rating

Jorgaqi, Nasho

Published by blej.com (2017)

ISBN 10: 0692291881 ISBN 13: 9780692291887

New Paperback

Quantity Available: 20

From: Murray Media (North Miami Beach, FL, U.S.A.)

Seller Rating: 4-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 21.02
Convert Currency
Shipping: US$ 1.99
Within U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: blej.com, 2017. Paperback. Book Condition: New. Never used! This item is printed on demand. Bookseller Inventory # 0692291881

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 1.

Jorgaqi, Nasho

Published by blej.com (2017)

ISBN 10: 0692292306 ISBN 13: 9780692292303

New Paperback

Quantity Available: > 20

From: Murray Media (North Miami Beach, FL, U.S.A.)

Seller Rating: 4-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 21.13
Convert Currency
Shipping: US$ 1.99
Within U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: blej.com, 2017. Paperback. Book Condition: New. Never used! This item is printed on demand. Bookseller Inventory # 0692292306

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 2.

Nasho Jorgaqi

Published by Blej.com, United States (2014)

ISBN 10: 0692291881 ISBN 13: 9780692291887

New Paperback

Quantity Available: 10

From: The Book Depository (London, United Kingdom)

Seller Rating: 5-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 25.75
Convert Currency
Shipping: FREE
From United Kingdom to U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: Blej.com, United States, 2014. Paperback. Book Condition: New. Language: Albanian . Brand New Book ***** Print on Demand *****. Mergata e qyqeve eshte vepra e pare e madhe e Nasho Jorgaqit, padyshim nje nga veprat e tij monumentale qe tregojne ndjeshmerine e thelle te patriotit dhe mjeshterine e larte te shkrimtarit. Deri ne ate kohe ai kishte botuar me shume sukses gjini si tregime e novela qe ne te vertete e kalitin, e sprovojne nje shkrimtar dhe jane si nje trampoline e sigurt per t u hedhur me sukses ne gjini te medha, te cilat jane po aq serioze sa tregimet dhe novelat. Nasho Jorgaqi ndjehej i sigurt ne kete sprove sepse eshte nje nga njohesit me te mire te dokumentacioneve te Luftes se Dyte Boterore (1939-1945). Ai nuk ka qene nje studiues dogmatik, i njeanshem, por njohes i Dy kampeve nderluftuese madje edhe i te treteve qe kane qene me shume objektive. Njohes i shkelqyer i letersise shqiptare qe nga krijimi, njohes i mjeshterve te medhenj te kesaj letersie dhe i gjithe plejades se krijuar nga kombi shqiptar, ishte vertet i pergatitur per te kryer nje veper serioze si Mergata e qyqeve. E botuar edhe e ribotuar kater here ne mbi 100.000 ekzemplare, e ribotuar edhe nga Shtepia Botuese e Librit Shkollor, romani Mergata e qyqeve ka deshmuar vlerat e krijuesit te saj. Bookseller Inventory # APC9780692291887

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 3.

Nasho Jorgaqi

Published by Blej.com, United States (2014)

ISBN 10: 0692291881 ISBN 13: 9780692291887

New Paperback

Quantity Available: 10

From: The Book Depository US (London, United Kingdom)

Seller Rating: 5-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 26.22
Convert Currency
Shipping: FREE
From United Kingdom to U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: Blej.com, United States, 2014. Paperback. Book Condition: New. Language: Albanian . Brand New Book ***** Print on Demand *****. Mergata e qyqeve eshte vepra e pare e madhe e Nasho Jorgaqit, padyshim nje nga veprat e tij monumentale qe tregojne ndjeshmerine e thelle te patriotit dhe mjeshterine e larte te shkrimtarit. Deri ne ate kohe ai kishte botuar me shume sukses gjini si tregime e novela qe ne te vertete e kalitin, e sprovojne nje shkrimtar dhe jane si nje trampoline e sigurt per t u hedhur me sukses ne gjini te medha, te cilat jane po aq serioze sa tregimet dhe novelat. Nasho Jorgaqi ndjehej i sigurt ne kete sprove sepse eshte nje nga njohesit me te mire te dokumentacioneve te Luftes se Dyte Boterore (1939-1945). Ai nuk ka qene nje studiues dogmatik, i njeanshem, por njohes i Dy kampeve nderluftuese madje edhe i te treteve qe kane qene me shume objektive. Njohes i shkelqyer i letersise shqiptare qe nga krijimi, njohes i mjeshterve te medhenj te kesaj letersie dhe i gjithe plejades se krijuar nga kombi shqiptar, ishte vertet i pergatitur per te kryer nje veper serioze si Mergata e qyqeve. E botuar edhe e ribotuar kater here ne mbi 100.000 ekzemplare, e ribotuar edhe nga Shtepia Botuese e Librit Shkollor, romani Mergata e qyqeve ka deshmuar vlerat e krijuesit te saj. Bookseller Inventory # APC9780692291887

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 4.

Jorgaqi, Nasho

ISBN 10: 0692291881 ISBN 13: 9780692291887

New

Quantity Available: > 20

From: Pbshop (Wood Dale, IL, U.S.A.)

Seller Rating: 5-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 23.10
Convert Currency
Shipping: US$ 3.99
Within U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: 2014. PAP. Book Condition: New. New Book.Shipped from US within 10 to 14 business days.THIS BOOK IS PRINTED ON DEMAND. Established seller since 2000. Bookseller Inventory # IP-9780692291887

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 5.

Nasho Jorgaqi

Published by Blej.com, United States (2014)

ISBN 10: 0692292306 ISBN 13: 9780692292303

New Paperback

Quantity Available: 10

From: The Book Depository (London, United Kingdom)

Seller Rating: 5-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 27.17
Convert Currency
Shipping: FREE
From United Kingdom to U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: Blej.com, United States, 2014. Paperback. Book Condition: New. Language: Albanian . Brand New Book ***** Print on Demand *****. Mergata e qyqeve eshte vepra e pare e madhe e Nasho Jorgaqit, padyshim nje nga veprat e tij monumentale qe tregojne ndjeshmerine e thelle te patriotit dhe mjeshterine e larte te shkrimtarit. Deri ne ate kohe ai kishte botuar me shume sukses gjini si tregime e novela qe ne te vertete e kalitin, e sprovojne nje shkrimtar dhe jane si nje trampoline e sigurt per t u hedhur me sukses ne gjini te medha, te cilat jane po aq serioze sa tregimet dhe novelat. Nasho Jorgaqi ndjehej i sigurt ne kete sprove sepse eshte nje nga njohesit me te mire te dokumentacioneve te Luftes se Dyte Boterore (1939-1945). Ai nuk ka qene nje studiues dogmatik, i njeanshem, por njohes i Dy kampeve nderluftuese madje edhe i te treteve qe kane qene me shume objektive. Njohes i shkelqyer i letersise shqiptare qe nga krijimi, njohes i mjeshterve te medhenj te kesaj letersie dhe i gjithe plejades se krijuar nga kombi shqiptar, ishte vertet i pergatitur per te kryer nje veper serioze si Mergata e qyqeve. E botuar edhe e ribotuar kater here ne mbi 100.000 ekzemplare, e ribotuar edhe nga Shtepia Botuese e Librit Shkollor, romani Mergata e qyqeve ka deshmuar vlerat e krijuesit te saj. Bookseller Inventory # APC9780692292303

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 6.

Nasho Jorgaqi

Published by Blej.com, United States (2014)

ISBN 10: 0692292306 ISBN 13: 9780692292303

New Paperback

Quantity Available: 10

From: The Book Depository US (London, United Kingdom)

Seller Rating: 5-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 27.47
Convert Currency
Shipping: FREE
From United Kingdom to U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: Blej.com, United States, 2014. Paperback. Book Condition: New. Language: Albanian . Brand New Book ***** Print on Demand *****. Mergata e qyqeve eshte vepra e pare e madhe e Nasho Jorgaqit, padyshim nje nga veprat e tij monumentale qe tregojne ndjeshmerine e thelle te patriotit dhe mjeshterine e larte te shkrimtarit. Deri ne ate kohe ai kishte botuar me shume sukses gjini si tregime e novela qe ne te vertete e kalitin, e sprovojne nje shkrimtar dhe jane si nje trampoline e sigurt per t u hedhur me sukses ne gjini te medha, te cilat jane po aq serioze sa tregimet dhe novelat. Nasho Jorgaqi ndjehej i sigurt ne kete sprove sepse eshte nje nga njohesit me te mire te dokumentacioneve te Luftes se Dyte Boterore (1939-1945). Ai nuk ka qene nje studiues dogmatik, i njeanshem, por njohes i Dy kampeve nderluftuese madje edhe i te treteve qe kane qene me shume objektive. Njohes i shkelqyer i letersise shqiptare qe nga krijimi, njohes i mjeshterve te medhenj te kesaj letersie dhe i gjithe plejades se krijuar nga kombi shqiptar, ishte vertet i pergatitur per te kryer nje veper serioze si Mergata e qyqeve. E botuar edhe e ribotuar kater here ne mbi 100.000 ekzemplare, e ribotuar edhe nga Shtepia Botuese e Librit Shkollor, romani Mergata e qyqeve ka deshmuar vlerat e krijuesit te saj. Bookseller Inventory # APC9780692292303

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 7.

Jorgaqi, Nasho

ISBN 10: 0692292306 ISBN 13: 9780692292303

New

Quantity Available: > 20

From: Pbshop (Wood Dale, IL, U.S.A.)

Seller Rating: 5-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 24.05
Convert Currency
Shipping: US$ 3.99
Within U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: 2014. PAP. Book Condition: New. New Book.Shipped from US within 10 to 14 business days.THIS BOOK IS PRINTED ON DEMAND. Established seller since 2000. Bookseller Inventory # IP-9780692292303

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 8.

Nasho Jorgaqi

Published by blej.com (2014)

ISBN 10: 0692291881 ISBN 13: 9780692291887

New Paperback

Quantity Available: 1

From: Irish Booksellers (Rumford, ME, U.S.A.)

Seller Rating: 5-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 33.67
Convert Currency
Shipping: FREE
Within U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: blej.com, 2014. Paperback. Book Condition: New. book. Bookseller Inventory # M0692291881

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 9.

Nasho Jorgaqi

Published by blej.com (2014)

ISBN 10: 0692292306 ISBN 13: 9780692292303

New Paperback

Quantity Available: 1

From: Irish Booksellers (Rumford, ME, U.S.A.)

Seller Rating: 5-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 33.67
Convert Currency
Shipping: FREE
Within U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: blej.com, 2014. Paperback. Book Condition: New. book. Bookseller Inventory # M0692292306

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 10.

Jorgaqi, Nasho

ISBN 10: 0692291881 ISBN 13: 9780692291887

New

Quantity Available: > 20

From: Books2Anywhere (Fairford, GLOS, United Kingdom)

Seller Rating: 5-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 21.86
Convert Currency
Shipping: US$ 12.16
From United Kingdom to U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: 2014. PAP. Book Condition: New. New Book. Delivered from our US warehouse in 10 to 14 business days. THIS BOOK IS PRINTED ON DEMAND.Established seller since 2000. Bookseller Inventory # IP-9780692291887

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 11.

Jorgaqi, Nasho

ISBN 10: 0692292306 ISBN 13: 9780692292303

New

Quantity Available: > 20

From: Books2Anywhere (Fairford, GLOS, United Kingdom)

Seller Rating: 5-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 23.28
Convert Currency
Shipping: US$ 12.16
From United Kingdom to U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: 2014. PAP. Book Condition: New. New Book. Delivered from our US warehouse in 10 to 14 business days. THIS BOOK IS PRINTED ON DEMAND.Established seller since 2000. Bookseller Inventory # IP-9780692292303

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 12.

Jorgaqi, Nasho

Published by blej.com (2017)

ISBN 10: 0692291881 ISBN 13: 9780692291887

New Paperback

Quantity Available: 2

From: Murray Media (North Miami Beach, FL, U.S.A.)

Seller Rating: 4-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 46.45
Convert Currency
Shipping: US$ 1.99
Within U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: blej.com, 2017. Paperback. Book Condition: New. Never used! This item is printed on demand. Bookseller Inventory # P110692291881

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 13.

Jorgaqi, Nasho

Published by blej.com (2017)

ISBN 10: 0692292306 ISBN 13: 9780692292303

New Paperback

Quantity Available: 2

From: Murray Media (North Miami Beach, FL, U.S.A.)

Seller Rating: 4-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 46.45
Convert Currency
Shipping: US$ 1.99
Within U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: blej.com, 2017. Paperback. Book Condition: New. Never used! This item is printed on demand. Bookseller Inventory # P110692292306

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 14.

Jorgaqi, Nasho

Published by blej.com (2017)

ISBN 10: 0692291881 ISBN 13: 9780692291887

Used Paperback

Quantity Available: 2

From: Murray Media (North Miami Beach, FL, U.S.A.)

Seller Rating: 4-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 47.62
Convert Currency
Shipping: US$ 1.99
Within U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: blej.com, 2017. Paperback. Book Condition: Very Good. Great condition with minimal wear, aging, or shelf wear. This item is printed on demand. Bookseller Inventory # P020692291881

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 15.

Jorgaqi, Nasho

Published by blej.com (2014)

ISBN 10: 0692291881 ISBN 13: 9780692291887

New

Quantity Available: 1

From: Nearfine Books (Brooklyn, NY, U.S.A.)

Seller Rating: 3-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 49.99
Convert Currency
Shipping: US$ 4.00
Within U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: blej.com, 2014. Book Condition: new. Shiny and new! Expect delivery in 20 days. Bookseller Inventory # 9780692291887-1

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 16.

Jorgaqi, Nasho

Published by blej.com (2014)

ISBN 10: 0692292306 ISBN 13: 9780692292303

New

Quantity Available: 1

From: Nearfine Books (Brooklyn, NY, U.S.A.)

Seller Rating: 3-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 50.99
Convert Currency
Shipping: US$ 4.00
Within U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: blej.com, 2014. Book Condition: new. Shiny and new! Expect delivery in 20 days. Bookseller Inventory # 9780692292303-1

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 17.

Nasho Jorgaqi

Published by blej.com (2014)

ISBN 10: 0692291881 ISBN 13: 9780692291887

Used Paperback

Quantity Available: 1

From: Books Express (Portsmouth, NH, U.S.A.)

Seller Rating: 5-star rating

Add Book to Shopping Basket
Price: US$ 107.70
Convert Currency
Shipping: FREE
Within U.S.A.

Destination, Rates & Speeds

Item Description: blej.com, 2014. Paperback. Book Condition: Good. 6. Ships with Tracking Number! INTERNATIONAL WORLDWIDE Shipping available. May not contain Access Codes or Supplements. Buy with confidence, excellent customer service!. Bookseller Inventory # 0692291881

More Information About This Seller | Ask Bookseller a Question 18.

Results (1 - 18) of 18